Hammaslääkäri, Rovaniemi

Ansök senast  15.8.2024 15:00

Oletko aina halunnut nauttia Lapin kauniista luonnosta ja revontulien loisteesta? Etsimme pohjoisen pääkaupunkiin uusia osaajia!

Haemme Lapin hyvinvointialueelle Rovaniemelle kolmea (3) hammaslääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen.

Suunterveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Lapin hyvinvointialueella laadukkaat ja asiakaslähtöiset terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen hammaslääkärin toimenkuvan. Hoidamme kaiken ikäisiä vauvasta vaariin.

Meillä pääset työskentelemään nykyaikaisissa uusituissa työtiloissa sekä suuremmissa Rovaniemen keskustan yksiköissä että pienemmissä rauhallisissa hammashoitoloissa Sinetässä ja Muurolassa. Sinetän ja Muurolan hammashoitolat sijaitsevat noin 20 km päässä Rovaniemeltä.

Tiimissämme sinulla on käytettävissä hyvät konsultaatiomahdollisuudet sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon osalta. Työyhteisömme pitää sisällään laajaa erikoisosaamista mm. oikomistiimin, parodontologin, suu- ja leukakirurgin sekä pedodontiaan ja protetiikkaan erikoistuvat hammaslääkärit. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä meillä anestesia- ja ilokaasuhammashoitoa. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä työyhteisön ja esihenkilön tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.
Arvostamme vastuullista ja reipasta työotetta sekä joustavuutta ja halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Palkkaus paikallisen sopimuksen mukaisesti uraporrasmallia noudattaen. Työsuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Laitathan hakemuksesi viimeistään 15.8.2024 klo 15:00 mennessä.

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Johtava hammaslääkäri Eeva-Riitta Ylikärppä

eeva-riitta.ylikarppa@lapha.fi

puh. 040-6281314

Ylihammaslääkäri Aija Kaukonen

aija.kaukonen@lapha.fi

puh 040-5474862

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare