Skip to main content
test
Hammaslääkäri, sijaisuuksia Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella - Västra Nylands välfärdsområde

Tule meille hammaslääkärin sijaisuuteen!

Tässä haussa on mahdollista ympäri vuoden ilmoittaa kiinnostuksensa tehdä hammaslääketieteen kandidaatin töitä tai käytännön palvelun harjoittelua tai muita hammaslääkärin sijaisuuksia koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kaikissa suun terveydenhuollon toimipisteissä.

Hyvinvointialueen eri yksiköiden esihenkilöt ovat alueellaan työntekijätarpeen havaittuaan itse tarvittaessa yhteydessä hakemuksen lähettäneisiin kandidaatteihin. Pyydämme täyttämään yhteystiedot huolella, sekä valitsemaan kaikki paikkakunnat, joilla voisit alueellamme työskennellä. Erillisestä valikosta on myös mahdollista valita vaihtoehto, että haluat tutustua työsuhteesi aikana useampaan eri paikkakuntaamme ja hammashoitolaamme ja näin nähdä erilaisia tapoja toimia ja tehdä töitä.

Tehtävät ovat määräaikaisia, eri pituisia hammaslääkärin sijaisuuksia. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita ympäri vuoden, eniten töitä on tarjolla kesäaikaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen suun terveydenhuollon kaikki hammashoitolat Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä, Karkkilassa, Inkoossa, Siuntiossa, Raaseporissa, Hangossa ja Kauniaisissa.

Työaika: Lääkärisopimuksen mukaan, 38 h 15 min viikossa. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista työaikaa tekeviä sijaisia, mutta huomioimme myös osa-aikaisten hakemukset.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Ennen työsuhteen alkua hakijan tulee olla suorittanut vaadittavat hammaslääketieteen opinnot hammaslääkärin työtehtävissä ja oikeudet tulee olla Sosiaali- ja Terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä (JulkiTerhikki) tai hakijan tulee olla Suomessa laillistettu hammaslääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen toisen kotimaisen kielen hallinta (suomi tai ruotsi). Lisäksi vaaditaan tyydyttävää suullista toisen kotimaisen kielen hallintaa

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään positiivista ja innostunutta asennetta hammaslääkärin työhön. Tuemme mielellämme työyhteisömme tuoreimpia jäseniä hammaslääkärin uran alkutaipaleella. Toivomme, että työntekijämme ovat motivoituneita kouluttautumaan ja kehittymään ammatissaan.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työskentely-ympärstössämme.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Vakinaisena työntekijänä saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä mahdollisuuksien mukaan hybridimallissa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävistä lisätietoja antavat
- Etelä-Espoo: vastaava hammaslääkäri Nina Sjöberg, nina.sjoberg@luvn.fi (10.3.23 saakka) tai hammaslääkäri Tiina Ulkuniemi, tiina.ulkuniemi@luvn.fi (11.3.23 alkaen)
- Pohjois-Espoo: johtava ylihammaslääkäri Risto Virtanen, risto.virtanen@luvn.fi tai vastaava hammaslääkäri Helena Miettinen, helena.miettinen@luvn.fi (1.4.23 alkaen)
- Kauniainen: vastaava hammaslääkäri Juha Rintanen, juha.rintanen@luvn.fi
- Lounainen alue (Kirkkonummi, Raasepori, Inkoo): johtava ylihammaslääkäri Sanna Seppanen, sanna.seppanen@luvn.fi
- Hanko: vastaava hammaslääkäri Ari Nyysti, ari.nyysti@luvn.fi
- Luoteinen alue (Lohja, Karkkila, Vihti, Siuntio): johtava ylihammaslääkäri Jari Linden, jari.linden@luvn.fi tai vastaava hammaslääkäri Saila Sutinen, saila.sutinen@luvn.fi (Lohja 30.4.23 saakka), tai vastaava hammaslääkäri Millamari Sarja, millamari.sarja@luvn.fi (Karkkila ja Vihti 30.4.23 saakka).

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Yhteiset sosiaali ja terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialue, 02150 Espoo

Rekommenderade jobb