Hammaslääkäri (suun terveydenhuolto, Jämsä)

Ansök senast  9.8.2024 15:45

Meillä olisi tarjolla monipuolinen, kehittävä, ihmisen kokoinen työ mukavassa tiimissä. Tule siis hammaslääkäriksi Keski-Suomeen!

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Jämsän hammashoitolaan

HAMMASLÄÄKÄRIÄ

Jämsässä olet keskellä kaikkea ja silti luonnon rauhassa. Me Jämsässä pidämme huolen niin ympäristöstä kuin sujuvasta liikenteestä. Jämsässä riittää tekemistä, harrastusmahdollisuuksia ja kokemuksia kaikille. Jämsässä eletään arkenakin lomaillen. Meillä on maan ainoa Saunakylä, Himokselta löytyvät Etelä-Suomen parhaat rinteet, vehreimmät viheriöt ja kovimmat festarit. Lisäksi voit pyöräillä tasaisella, alamäkeen tai pumptrack-radalla, liikkua luonnossa ja vesillä tai nauttia laadukkaista matkailupalveluista. Jämsässä pidetään ihmisistä hyvää huolta.

Hoitolamme on keskikokoinen, joka sisältää 13 hoitohuonetta kahdessa kerroksessa. Työkavereinasi on hammaslääkäreitä, suuhygienistejä sekä hammashoitajia.

Työnkuva on monipuolinen ja sitä on mahdollista lähteä kehittämään omannäköiseksi, sisältäen myös protetiikkaa halutessasi. Potilassuhteet ovat pitkäaikaisia ja potilas pääsee pääsääntöisesti samalle hammaslääkärille jatkohoitoon. Näin näet oman työsi tuloksen, mikä auttaa taitojesi kehittymisessä. Hammaslääkäreillä on 2-3 päivystysaikaa päivässä. Kiireettömät jatkohoitoajat menevät muutaman kuukauden päähän. Kollegoiden konsultointi on helppoa ja lähetekäytänteet erikoishoitoon ja erikoissairaanhoitoon toimivia. Käytössämme on WinHit- potilastietojärjestelmä.

Keski-Suomen hyvinvointialueella järjestetään säännöllisiä hammaslääkäreiden kliinisiä koulutuspalavereja sekä yhteisiä koulutusiltapäiviä. Lisäksi meillä on hyvin tarjolla sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Hakijalta toivomme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Palkka perustuu Lääkärisopimukseen (LS) ja on Keski-Suomen hyvinvointialueen uraporrasmallin mukainen - valmiin hammaslääkärin työvuosien mukaan 4570,35-4892,16 euroa. Jämsään on käytössä myös rekrytointilisä, kysy ihmeessä lisätietoja!

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja voit tulla tutustumaan hoitolaamme. Ole rohkeasti yhteydessä!

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Riitta Autio, apulaisylihammaslääkäri

puh. 040 712 2564

riitta.autio@hyvaks.fi

-

Sinikka Hakio, ylihammaslääkäri

puh. 050 5977203

sinikka.hakio@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare