test

Hammaslääkäri, suun terveydenhuolto, Pälkäne

Ansök senast  30.4.2024 23:59

Etsimme hammaslääkäriä Pälkäneelle. Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Haemme hammaslääkäriä sijaisuuteen Pälkäneelle. Mahdollisuus myös sijaisuuden jatkoon 30.11.2024 jälkeen.

Pälkäneen hammashoitola kuuluu Pirkanmaan hyvinvointialueen eteläiselle lähijohtamisalueelle ja suun terveydenhuollon palveluita tuotetaan yhdessä Kangasalan hammashoitoloiden kanssa. Pälkäneen hammashoitola on neljän hoitohuoneen hammashoitola, jossa on huoneet kolmelle hammaslääkärille ja yhdelle suuhygienistille.

Tarjoamme sinulle työpaikan kehitysmyönteisen ja positiivisen tiimin jäsenenä. Meillä saat hyvän kollegiaalisen tuen työhösi, olit sitten työurasi alussa tai jo kokenut alan ammattilainen. Asiakkaamme ovat kaikenikäisiä, joten saat tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti sekä kehittää itseäsi ja työtäsi. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa kattavat erikoishammashoidon palvelut, jolloin pystyt konsultoimaan ja tarvittaessa lähettämään potilaan jatkohoitoon sujuvasti.

Käytössämme on monipuoliset henkilöstöedut ja työterveyspalvelut. Panostamme laadukkaaseen esihenkilötyöhön. Potilastietojärjestelmämme on Lifecare.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu hammaslääkäri. Arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työaika on kokoaikatyö. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Koeaika on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta. Valitulla täytyy olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja alla olevilta yhteyshenkilöiltä tai laittaa hakemuksesi kuntarekryn kautta. Voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana. Tervetuloa huipputiimiimme!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antavat apulaisylihammaslääkäri Marja-Liisa Kaltiokallio p. 040 190 8919 ja vastaava hammaslääkäri Pauliina Jalonen p. 040 1336 313 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare