Hammaslääkäriksi Virroille!

Tulisitko yhdeksi meistä?

Haemme terveyskeskushammaslääkäriä vakinaiseen työsuhteeseen.

Työ on luonteeltaan laaja-alaista perushammaslääkärin työtä. Työ sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle. Aloituksen suhteen olemme joustavia, ja voit aloittaa työt sopimuksen mukaan.

Jos sinua kiinnostaa innostavassa ryhmässä toimiminen, suun terveydenhuollon kehittäminen ja laaja-alainen hammaslääkärin taitojen käyttäminen, hae Virroille!

Haemme terveyskeskushammaslääkäriä vakinaiseen työsuhteeseen.

Työ on laaja-alaista perushammaslääkärin työtä. Työ sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle. Virtain yksikössä toimii kolme muuta yleishammaslääkäriä, kaksi suuhygienistiä ja seitsemän hammashoitajaa. Lisäksi yksikössä käy säännöllisesti suukirurgiaa tekevä hammaslääkäri ja oikojahammaslääkäri.

Panostamme siihen, että viihdyt meillä ja pääset hyvin alkuun työssäsi. Autamme sinua myös tarvittaessa asunnon etsinnässä. Tarjoamme sinulle kehittyvän ja innokkaan työyhteisön sekä paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan.

Tule meille kehittämään entistä parempaa suun terveydenhuoltoa?

Hae työpaikkaa

Olisitko sinä hakemamme hammaslääkäri?

Tarjoamme sinulle myös modernin työympäristön. Hammashoitolassa on uudet remontoidut tilat sekä nykyaikainen välineistö. Potilastietojärjestelmänä käytämme Lifecare-järjestelmää. Panostamme työnantajana henkilöstön hyvinvointiin ja kehitämme toimintaamme joustavasti. Olemme myös mukana PirSOTE-hankkeessa kehittämässä alueen terveydenhuoltoa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Mikäli sinulla herää tehtävästä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä vastaavaan hammaslääkäriimme Irmeli Ihamäkeen, joka antaa mielellään lisätietoja.

Keiturin Sote työnantajana

Keiturin Sotessa työskentelee n. 450 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.

Keiturin Sote Oy toimii Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan yhteistoiminta-alueella tuottaen lakisääteiset sosiaali- ja terveyspalvelut Virroilla ja Ruovedellä asuville ja tilapäisesti oleskeleville. Keiturin Sote Oy on kokonaan Virtain kaupungin omistama osakeyhtiö.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.