Hammaslääkärin kolme (3) virkaa (id3914)

Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 31.1.2021 mennessä HAMMASLÄÄKÄRIN kolme (3) virkaa

Terveyskeskushammaslääkärin avoimet virat sijoittuvat Siun soten terveysasemille:

  • Kitee yksi (1) virka
  • Tohmajärvi yksi (1) virka
  • Rääkkylä yksi (1) virka
Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Tehtävänkuva on monipuolinen. Arvostamme hammaslääkärin laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tuemme myös mahdollisuutta erikoistumiskoulutukseen.

Palkkaus on kilpailukykyinen. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja lääkärisopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virat täytetään sopimuksen mukaan. Viroissa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Lisätietoja antavat vastaava hammaslääkäri Matti Hynynen, matti.hynynen@siunsote.fi p.013 330 7353 tai johtava ylihammaslääkäri Virva Vänttinen p. 013 330 6013 virva.vanttinen@siunsote.fi

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 18.12.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

vastaava hammaslääkäri Matti Hynynen, matti.hynynen@siunsote.fi p.013 330 7353 tai johtava ylihammaslääkäri Virva Vänttinen p. 013 330 6013 virva.vanttinen@siunsote.fi

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!