Hammaslääkärin sijaisuus, Keitele - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hammaslääkärin sijaisuus, Keitele - Kuopion yliopistollinen sairaala

Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyy nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon liikelaitoksessa (Kysteri), Keiteleen terveysasemalla on haettavana hammaslääkärin sijaisuus. Sijaisuus alkaa aikaisintaan 20.5. ja kestää 6.10.2019 saakka.

Kysterin suun terveydenhuollossa työskentelee noin 35 suun terveydenhuollon ammattilaista. Potilastietojärjestelmänä on WinHIT ja käytössä on digitaalinen hammasröntgenkuvaus, Vista Scan, Romexis.

Tarjoamme mielekkään työnkuvan lisäksi hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti huomioidaan (työaikaprosentti 50-100 %). Sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana soveltuvan sijaisen löytyessä.

Johtava hammaslääkäri
Veikko Kataja
Kysterin hallinto
PL100, 70029 KYS

Läs mer

http://www.kysteri.fi

Haku sijaisuuteen tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja antaa johtava hammaslääkäri Veikko Kataja puh. 044 717 1996 tai sähköpostilla veikko.kataja@kuh.fi.

KYSTERI-liikelaitos
Adress: Keitele

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 33000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 430 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!

Mer om arbetsgivaren