Handledare, deltid (50%) - Raseborg stad


Raseborgs stad handikappservice rekryterar en handledare på deltid (50%) till Nåvis boendestöd fr.o.m. 29.11.2021.

Välkommen med och utveckla vår verksamhet!

Raseborgs stad erbjuder boendestöd för personer inom specialomsorgen. Jobbet är intressant, nyskapande, omväxlande och utmanande.

Personen vi söker kommer att ingå i ett team som jobbar med personer med funktionsnedsättning som behöver särskilt stöd och handledning i vardagen. Jobbet utförs i personernas egna hem. Personerna du ger service och stöd till ingår i ett grannskapsnätverk.

Vi söker dig som är energisk och trivs med teamarbete. Vi förväntar oss att du har social kompetens, kan fungera flexibelt, arbeta självständigt, har förmåga att ta eget ansvar och ser positivt på nytänkande. Du förväntas ha en aktiv roll i utvecklandet av verksamheten.

Arbetet är självständigt och kräver att du kan ta egna initiativ men också att du har en bra samarbetsförmåga. Du förväntas arbeta ur ett socialpedagogiskt arbetssätt och klientens självbestämmande och delaktighet står i fokus. Personerna väljer själva var de vill bo, vårt arbetsfält är hela Raseborg och du behöver ha körkort.

Behörighetskrav: Närvårdare eller motsvarande examen enligt lag om yrkesutbildade personer inom socialvården (817/2015) och statsrådets förordning om yrkesutbildade personer inom socialvården (153/2016). Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med personer som får service enligt lagen om specialomsorger men det viktigaste är att du är öppen för nya erfarenheter och villig till fortbildning inom området. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. Körkort behövs. Arbetet är periodarbete. Anställningen är tillsvidare.

Lönesättning enligt SH-avtalet. Prövotiden är sex (6) månader.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Mera information om verksamheten hittar du på https://www.raseborg.fi/social-och-halsovard/handikappservice/navis-boendestod-2/

Tilläggsinformation ges av teamledare Nina Rehn, tfn 019 289 2265, nina.rehn@raseborg.fi.

Ansökan görs via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 384171. Ansökningstiden går ut 4.10.2021 kl. 9.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ges av teamledare Nina Rehn, tfn 019 289 2265, nina.rehn@raseborg.fi.

Lär dig mer om oss

Handikappservice

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb