Hanke- ja kiinteistöpäällikkö - Tammerfors stad

Hanke- ja kiinteistöpäällikkö

TAMPEREEN VESI LIIKELAITOS/INVESTOINNIT JA KEHITYS
Tampereen Vesi on Tampereen kaupungin liikelaitos, joka huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja käsittelystä Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 60 M€ ja henkilökuntamme määrä n. 130 vesialan ammattilaista. Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät vireässä työyhteisössä ja suuren kaupungin henkilöstöedut.
Haemme vakituiseen työsuhteeseen
HANKE- JA KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ 1-248-19
Hanke- ja kiinteistöpäällikön tehtävänä on Tampereen Veden rakennetun kiinteistöomaisuuden kuten vedentuotantolaitosten ja jätevedenpuhdistamoiden hallinta ja kehittäminen sekä kunnossapito. Hän vastaa hanke- ja toteutussuunnittelun organisoinnista sekä rakennuttamistehtävistä vedentuotantolaitosten, jätevedenpuhdistamoiden, vesitornien ym. investointi- ja saneeraushankkeissa. Hanke- ja kiinteistöpäällikkö toimii Investoinnit ja kehitysryhmän esimiehenä.
Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva diplomi-insinöörin tai muu ylempi korkeakoulututkinto rakennusalalta (esim. talotekniikka, rakennustekniikka). Hakijalla tulee mielellään olla myös esimiestyöhön liittyvää koulutusta. Hakijalla tulee olla kokemusta rakennusalalta (suunnittelu, urakointi, rakennuttaminen, kiinteistöjen kunnossapito tms.) vähintään 5 vuotta, esimiestyöstä vähintään 3 vuotta sekä projektin- tai työjohdosta vähintään 2 vuotta.
Työ edellyttää kykyä hallita suunnittelu- ja rakennushankkeiden eri vaiheet ja kokonaisuus. Työssä tulee hallita kiinteistöjen kunnossapidon johtaminen ja kehittäminen sekä niihin liittyvä hankintojen organisointi. Lisäksi tulee hallita rakennuttaminen, rakennusalan sopimus- ja hankinta-lainsäädäntö sekä työturvallisuus. Johtamistaitoja ja kykyä pitkän tähtäimen suunnitteluun tarvitaan niin suunnittelun ja rakentamisen ohjauksessa kuin kiinteistöjen kunnossapidossa.
Työssä tarvitaan hyvät esimies- ja projektinjohtamistaidot sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työ edellyttää kustannustietoisuutta, energiatehokkuuden huomioimista sekä elinkaariajattelua. Vedentuotantolaitosten ja jätevedenpuhdistamoiden tuntemus katsotaan eduksi.
Odotamme hakijalta järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisutaitoa ja päätöksentekokykyä vaativissakin tilanteissa. Hakijan tulee olla yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävien hoito edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvät tietotekniset taidot ja valmiudet omaksu uusia tai käytössä olevia tietojärjestelmiä (esim. kiinteistötiedon-hallinnan työkalut sekä SAP). Tehtävään valittavalta vaaditaan vähintään voimassaoleva B-ajokortti.
Työaika (toimistotyöaika) ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Riitta Kettunen puh. 040 145 0588. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.
Lisätietoja Tampereen Vedestä löytyy verkkosivuiltamme www.tampereenvesi.fi.
Hakuaika päättyy 19.6.2019.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viite-koodi.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Tampereen vesi Liikelaitos
  • Työpaikka
  • tre-1-248-19
  • 5.6.2019 - 19.6.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

tuotantojohtaja Riitta Kettunen puh. 040 145 0588. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Tampereen vesi Liikelaitos
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan