Hankekoordinaattori - Inarin kunta

Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalvelut etsii määräaikaiseen hanketoimeen tehokasta ja innostavaa markkinoinnin tai viestinnän ammattilaista HANKEKOORDINAATTORIKSI
ajalle 15.8.2021 - 14.2.2022 (6 kk).

Hankekoordinaattorin tehtävänä on toteuttaa Inarin kunnan hallinnoimaa Inari monipaikkaisuuden huippukohteeksi -kehittämishanketta. Hankkeen tehtävät ja vastuut pohjautuvat Lapin liiton Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) määrärahasta rahoittamaan hankesuunnitelmaan. Inarin ns. monipaikkaisuushankkeen kokonaisuudet ovat etätyön edistäminen ja monipaikkaisuuden kehittäminen Inarissa. Hankkeen toimenpiteinä on toimintamallin teettäminen, tiedon hankkiminen infotilaisuuksien kautta, viestintäsuunnitelman tekeminen, pilotoinnin toteuttaminen sekä hankehallinnointi. Hanke alkoi 17.5.2021 ja päättyy 30.4.2022, josta hanketyöntekijä toimii kuusi kuukautta.

Hankekoordinaattorin tehtävänä on toteuttaa hankesuunnitelman mukaisesti etätyökokonaisuus ja pilotti, viestinnälliset tehtävät sekä koordinoida työpajoja. Hankekoordinaattorilta ei edellytetä hankehallinnointia, sillä raportointi ja maksatushakemukset tehdään Inarin kunnassa.

Toimen kelpoisuusehtoina ovat
- viestintä- tai markkinointialan koulutus tai muu soveltuva korkeakoulututkinto
- verkosto-osaaminen
- inarilaisen kunta- ja matkailupalvelujen tunteminen
- kielitaitona sujuva englannin kielen ja suomen kielen taito

Eduksi katsotaan työkokemus palvelujen kehittämisestä ja viestinnästä, verkosto-osaaminen sekä kyky hyödyntää eri viestintä- ja informaatiovälineitä.

Odotamme hankekoordinaattorilta sujuvaa ja asiakaslähtöistä tekstin tuottamista, yhteistyökykyä, verkosto-osaamista, organisointikykyä oman työn ja kokonaisuuden osalta sekä innostavaa otetta kehittämiseen.

Hankekoordinaattorin kokoaikaisen toimen kokonaispalkka on 3000 euroa kuukaudessa kuuden kuukauden ajan n. 15.8.2021-14.2.2022. Noudatamme KVTESiä. Toimipiste sijaitsee Ivalossa kunnantalolla. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä. Työsuhteen alkamisaika sovitaan erikseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen perjantaihin 18.6.2021 klo 12 mennessä Kuntarekry.fin kautta. Hankesuunnitelma ja siihen kuuluva liite löytyy www.inari.fi -kotisivuilta tai tilaa se yrityspalvelut@inari.fi Työsuhteen syntymisen ehtona on, että tehtävään valittu toimittaa ennen työsopimuksen allekirjoittamista lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.inari.fi/fi/yritys-ja-kehittamispalvelut.html
https://www.inari.fi/fi/yritys-ja-kehittamispalvelut/kehittyva-inari/inari-monipaikkaisuuden-huippukohteeksi-hanke.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Inarin kunta, kehittämiskoordinaattori Marja Männistö, marja.mannisto@inari.fi tai 0400- 231765

Lisätietoja

Inarin kunta, Yritys- ja kehittämispalvelut

Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalvelut vastaa Inarin kunnan elinkeino-, yritys- ja kansainvälisyyspalveluista sekä kehittämishankkeista ja elinkeinopoliittisesta edunvalvonnasta.


Osoite: Kunnantalo, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo
Inarin kunta - Rökfri arbetsplats Inarin kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb