test
Hankekoordinaattori - Inarin kunta

Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalvelut etsii määräaikaiseen hanketoimeen kansainvälisen markkinoinnin tai viestinnän ammattilaista
hankekoordinaattoriksi ajalle 1.2.2022 - 30.6.2023.

Hankekoordinaattorin tehtävänä on toteuttaa Kestävää matkailua ja digitaalista vastuullisuusviestintää Pohjois-Lapissa -kehittämishanketta ajalla 1.2.2022-30.6.2023. Hankekoordinaattorin tehtävinä ovat mm. vastuullisviestintäsuunnitelman tekeminen ja sen toimenpiteiden toteuttaminen, kansainvälisen asiantuntijaseminaarin järjestäminen vuonna 2023, kestävän matkailun toimenpiteiden koordinointi, yritysten ohjaaminen STF-polulle, hankehallinnointi ja muut hankesuunnitelmaan kuuluvat tehtävät.

Toimen kelpoisuusehtoina ovat viestintä- tai markkinointialan korkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä kielitaitovaatimuksena on sujuva englannin ja suomen kielen taito.

Arvostamme työkokemusta kestävästä matkailusta, kansainvälisestä matkailumarkkinoinnista sekä digiviestinnästä. Eduksi katsotaan kyky hyödyntää eri viestintävälineitä, työkokemus hankkeista ja muu kielitaito.

Odotamme hankekoordinaattorilta innostavaa otetta kehittämiseen ja yhteistyökykyä.

Hankekoordinaattorin kokonaispalkka on 3000 euroa kuukaudessa. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työsuhteen alkamisaika sovitaan erikseen.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan perjantaihin 21.1.2022 klo 14 mennessä Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi. Rekrytointi toteutetaan sillä ehdolla, että hankkeen rahoitus varmistuu. Hankesuunnitelma löytyy Inarin kunnan kotisivuilta https://www.inari.fi/fi/yritys-ja-kehittamispalvelut/kehittyva-inari/kestavaa-matkailua-ja-digitaalista-vastuullisuusviestintaa-pohjois-lapissa.html .

Lisätietoja

https://www.inari.fi/fi/etusivu.html
https://www.inari.fi/fi/yritys-ja-kehittamispalvelut/kehittyva-inari/kestavaa-matkailua-ja-digitaalista-vastuullisuusviestintaa-pohjois-lapissa.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Inarin kunta, kehittämiskoordinaattori Marja Männistö, marja.mannisto@inari.fi, puh 0400 231765 tai elinkeinojohtaja Samuli Mikkola, samuli.mikkola@inari.fi

Lisätietoja

Inarin kunta/Yritys- ja kehittämispalvelut

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.

Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa..

Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalvelut vastaa Inarin kunnan elinkeino-, yritys- ja kansainvälisyyspalveluista sekä kehittämishankkeista ja elinkeinopoliittisesta edunvalvonnasta


Osoite: Piiskuntie 2, 99800 Ivalo
Inarin kunta - Rökfri arbetsplats Inarin kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb