Skip to main content
test

Oletko Sinä hankerahoituksen asiantuntija, kansainvälinen verkostoituja, pätevä projektinvetäjä ja tulevaisuuden visiönääri? Pysyykö Sinulla hommat hanskassa, eikä pallot putoile vauhdin kiihtyessä?

Haemme hankekoordinaattoria /-suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 1.8.2023 alkaen. Täytämme tehtävän heti oikean osaajan löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Ydintehtäväsi ovat eri rahoituskanavista rahoitettavien hankkeiden suunnittelu, hakeminen, johtaminen, hallinnointi ja raportointi yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Vastaat etenkin Erasmus+ -rahoituskanavien hankkeiden hakemisesta ja hallinnoinnista, sekä opiskelijoiden ja henkilöstön kansainvälisten liikkuvuuksien hallinnoinnista. Tehtäviin sisältyy monipuolista verkostoyhteistyötä seudullisesti, maakunnallisesti, valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti. Voit toimia myös joidenkin hankkeittesi sisällöllisenä toteuttajana. Tehtävään voi sisältyä myös hankepäällikön varahenkilönä toimiminen.

Voit olla hakemamme osaaja, jos Sinulla on kokemusta ja osaamista eri rahoituskanavista rahoitettavien hankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja toteuttamisesta. Arvostamme etenkin kokemusta Erasmus+ hankkeiden hakemisesta ja hallinnoinnista. Toimit työssäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ja olet täsmällinen ja tarkka. Paineensietokykysi on vahva. Sinulla on osaamista ja aiempaa näyttöä tuloksellisesta yritysyhteistyöstä sekä monialaisesta sidosryhmä- ja verkostoyhteistyöstä. Olet vahva viestijä sekä suullisesti että kirjallisesti, vähintään suomen ja englannin kielillä. Muu kielitaito on Sinulle eduksi. Työotteesi on innovoiva ja innostava, nautit uudistamisesta ja uudistumisesta yhdessä työkavereiden ja verkostojen kanssa.

Sinulle on eduksi suomalaisen koulutusjärjestelmän, erityisesti ammatillisen koulutuksen tuntemus, osaaminen ja aiemmat näytöt digitaalisten ratkaisujen ja osaamisen sekä kansainvälisyyden kehittämisestä.

Tarjoamme työsi tueksi osaavat työkaverit, hyvät etätyömahdollisuudet, sekä esim. ePassi etuudet.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valittavan tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaselvitys.

Lisätietoja

http://www.ysao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä 27.2.-3.3. ja 13.3. alkaen
Niina Puumalainen, kehitysjohtaja, p. 0400793026, niina.puumalainen@ysao.fi
Leena Toivanen, hankepäällikkö, p. 0400792830, leena.toivanen@ysao.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Kehittämispalvelut

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä on vakavarainen kahdeksan yläsavolaisen kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka ylläpitää Ylä-Savon ammattiopisto nimistä monialaista ammatillista oppilaitosta. Kiinteät toimipaikkamme sijaitsevat Iisalmessa, Kiuruvedellä, Siilinjärvellä ja Liperissä. Kuntayhtymälle myönnettiin ammatillisen koulutuksen laatupalkinto vuonna 2017. Palveluksessamme on noin 220 eri alojen ammattilaista.


Osoite: Asevelikatu 4, 74100 Iisalmi

Rekommenderade jobb