Hankepäällikkö - Etelä-Savon Koulutus Oy

Haemme Etelä-Savon Koulutus Oy:lle hankepäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Hankepäällikkö vastaa oppilaitoksen hanketoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Hankepäällikkö toimii hankepalveluiden esimiehenä ja koordinoi koko oppilaitoksen hanketoimintaa. Tehtäviin kuuluu hanketoiminnan strategisten tavoitteiden valmistelu osana organisaation yhteistä strategista kehittämistä sekä hankehakemusten valmistelutyö yhteistyössä koulutusalojen kanssa ja hankkeiden toimeenpanon tukeminen.

Hankepäällikkö raportoi hanketoiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisen sekä johtoryhmälle että rahoittajalle.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä EU- ja kansallisten strategioitten ja kehittämisohjelmien, hanketoiminnan ja EU-rahoitusten sekä aluekehitystyön tuntemusta.

Edellytämme työkokemusta kokemus EU-hankkeitten hakemisesta, hallinnoinnista ja toteutuksesta. Arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta.

Odotamme hyviä atk-taitoja, hyvää englannin kielen taitoa ja hyviä verkosto- ja yhteistyötaitoja. Hankepäällikön työ edellyttää joustavuutta sekä paineensietokykyä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.
Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Arja Seppänen 044 711 5691
Lisätietoja myös sähköpostiosoitteella etunimi.sukunimi@esedu.fi

Etelä-Savon Koulutus Oy
Adress: Mikkeli

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta nuorille sekä aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa opiskelijoita on n. 3500 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on 330.
Esedu on savuton oppilaitos.

Mer om arbetsgivaren