Hanketyöntekijä (kirjastonhoitaja) - Kotka Stad

Hanketyöntekijä (kirjastonhoitaja) - Kotka Stad

Kotkan kaupunginkirjastossa on haettavana 14.5.2019 alkaen hanketyöntekijän (kirjastonhoitajan) tehtävä ajalle 19.8.-31.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kirjastonhoitaja tulee työskentelemään Etelä-Suomen AVI:n rahoittamassa hankkeessa Luetaanko?: lasten ja nuorten lukeminen, lukemisen esteet ja hyvät käytännöt. Hankkeen tavoitteena on selvittää, miksi Kotkassa lasten ja nuorten aineistojen lainaus on laskenut valtakunnallista keskiarvoa jyrkemmin, mitä keinoja voisi löytyä suunnan muuttamiseksi ja mitä toimintatapoja voitaisiin tulevaisuudessa ottaa käyttöön lukuinnostuksen lisäämiseksi. Menetelminä käytetään valmiin tilastotiedon keräämistä sekä kysely- ja haastattelututkimusta. Vertailukaupunkina ja yhteistyökumppanina hankkeessa on Riihimäen kaupunginkirjasto.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat otetaan huomioon. Arvostamme hanke- ja tilastotiedon hyödyntämisen osaamista, lukemaan innostamisen menetelmien tuntemusta sekä viestintätaitoja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2368,40 € / kk (02KIR042 C). Tehtävässä sovelletaan kahden kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset pyydämme ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe 7-15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 Kotka.

Läs mer

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja tehtävästä antavat pedagoginen informaatikko Marika Jussila, puh. 040 667 4616, marika.jussila @ kotka.fi ja kirjastotoimenjohtaja Katariina Kupiainen, puh. 0400 935 923, katariina.kupiainen @ kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Kirjasto- ja arkistoala
Adress: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Mer om arbetsgivaren