Hanketyöntekijä (kirjastonhoitaja) - Ylivieskan kaupunki

Hanketyöntekijä (kirjastonhoitaja)

Ylivieskan kaupunginkirjasto hakee kirjastoalan hanketyöntekijää ajalle 1.10.2019-11.10.2020.

Ylivieskan kaupunginkirjasto hallinnoi Tiekkö-kirjastojen (Alavieska, Kalajoki, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Sievi, Ylivieska), Kiri-kirjastojen (Haapajärvi, Haapavesi, Kärsämäki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Siikalatva) sekä Reisjärven kirjaston yhteishanketta Yksiin - Selvitys Oulun eteläisen kirjastoryhmän muodostamiseksi. Hankkeen tarkoituksena on selvittää mahdollisuudet yhdistää kaksi alueella toimivaa kirjastoryhmää sekä Reisjärven kirjasto yhdeksi kirjastoryhmäksi.

Hanketyöntekijän tehtävänä on laatia käytännön suunnitelma ja päätösesitykset kirjastojen tietokantojen, järjestelmien, verkkopalveluiden ja käytänteiden yhdistämiseksi ja uuden kirjastoryhmän toiminnan käynnistämiseksi 2021.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset, korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Hanketyöntekijältä edellytetään osaamista ja kokemusta kirjastojärjestelmistä, kunnallisesta päätöksenteosta sekä hankkeista. Paikallistuntemus katsotaan eduksi.
Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyökykyä sekä viestintätaitoja. Auto on työssä välttämätön, koska hanketyöntekijän on pystyttävä liikkumaan kirjastojen välillä. Työpaikka on hanketta hallinnoivassa Ylivieskan kaupunginkirjastossa, mutta etätyöhön on mahdollisuus.

Palkkaus KVTES:in mukaan (02KIR042). Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika. Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Hakemukset vain Kuntarekryn kautta 12.8.2019 klo 15.00 mennessä: hakuavain 239934.

Lisätietoja

http://www.ylivieska.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat Ylivieskan kirjastojohtaja Tuulevi Borén, puh. 044-42194 278, tuulevi.boren@ylivieska.fi ja
Nivalan kirjastotoimenjohtaja Päivi Holsti, puh. 040-344 7346, paivi.holsti@nivala.fi.

Ylivieskan kaupunki, Sivistyskeskus, Kirjastopalvelut
Osoite: Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska

Ylivieska on kehittyvä ja kasvava aluekeskus, jossa on hyvät palvelut, edellytykset viihtyisään asumiseen, itsensä kehittämiseen ja monipuoliseen yritystoimintaan.

Tutustu työnantajaan