Sääksmäen kulttuurikehto etsii kehittäjää, HANKEVETÄJÄÄ

Valkeakosken kaupungin elinkeinopalvelut hakee hankevetäjää Yhteistyöstä nostetta Sääksmäelle -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on kehittää alueen yhteistoimintaa ja sen myötä virkistys- ja matkailutarjontaa sekä edesauttaa uusien palvelujen syntymistä ja osallistua matkailuinfran parantamiseen. Työ toteutetaan yhteistyössä alueen toimijoiden, yhdistysten ja yritysten kanssa Leader-rahoituksella. Elinkeinopalvelujen ohella hanketyöhön liittyvät kaupungin muutkin elinvoimaisuutta tukevat palvelut.

Tarvitsemme nyt juuri Sinua, joka olet verkostoissa kuin kotonasi, mutta samalla pidät tavoitteet ja aikataulut hallinnassa. Pursuat matkailullisia ideoita, innostut tarinoista ja keskusteluista erilaisten ihmisten kanssa, pystyt ajattelussasi helposti yhdistämään historian havinan ja digitaaliset ympäristöt. Konkreettisiin tehtäviisi kuuluvat mm. erilaisten tilaisuuksien suunnittelu ja järjestäminen, alueen matkailureittien ja opastusten suunnittelu ja toteutus sekä yhteistyömallien luominen alueen toimijoiden kesken.

Tässä tehtävässä tarvitset myös sujuvaa ja täsmällista asioiden sanoittamista niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Et säiky hankkeisiin liittyvää raportointia ja tulot ja menot pysyvät Sinulla sarakkeissa.

Sinulle on itsestäänselvyys, että Sääksmäki on kulttuurihistorialtaan ainutlaatuinen seutu maassamme - onhan se Sinulle myös perin pohjin tuttu. Sääksmäen henki on aistittavissa, Sinun tehtäväsi on osaltasi varmistaa, että tulevaisuudessa se on myös kuultavaa, nähtävää ja koettavaa alueella vieraileville ihmisille Suomesta ja maailmalta. Huolehdit myös siitä, että Sääksmäen hengen kehittäminen ja kohottaminen jatkuu alueella hankkeen päätyttyäkin.

Tarvitsemme Sinua, innostustasi ja osaamistasi 1.2.-31.10.2021. Palkkaus on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Sääksmäellä, Voipaalasssa.

Jos olet etsimämme henkilö, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi kuntarekryyn viimeistään 4.12.2020. Haastattelut järjestetään 9.-10.12.2020.

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaa elinkeinojohtaja Sara Tuomola p. 040 335 6095 tiistaina 24.11.2020 klo 13-15.

Valkeakosken kaupunki, Hallintokeskus, Elinkeinopalvelut
Osoite: Sääksmäentie 2, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on n. 21 000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.