Haemme hankintapalveluihin Hyvinkäälle

hankinta-asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

ajalle 1.12.2020 sopimuksen mukaan - 31.12.2021

Hankintapalvelut kuuluu kuntayhtymän strategisen kehittämisen ja tukipalveluiden tulosalueeseen.

  • Tehtäviin kuuluu kuntayhtymän hankintojen koordinointia ja toteuttamista.
  • Hankinta-asiantuntija suunnittelee ja toteuttaa itsenäisesti sekä yhteistyössä eri palvelualueiden ja konsernin kanssa julkisten hankintojen kilpailutuksia, valmistelee tarjouspyyntöasiakirjoja, hankintapäätöksiä ja -sopimuksia, tekee hankintoihin liittyviä selvityksiä ja markkinakartoituksia, sekä toimii asiantuntijana, neuvoo ja opastaa hankintoihin liittyvien menettelytapojen ja säädösten noudattamisessa.
  • Tehtävien sisällöstä sovitaan työn alkaessa tarkemmin.
Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta julkisella sektorilla työskentelystä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta. Edellytämme lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kelpoisuusehtona edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa sekä perehtyneisyyttä tehtäväkenttään.

Julkisten hankintojen vahva asiantuntemus, toimisto-ohjelmistojen käytön hallinta, erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ongelmien ratkaisu- ja paineensietokyky sekä kyky niin itsenäiseen kuin tiimityöhön ovat etujasi valintaa tehdessämme.

Hakuaika päättyy 26.11.2020 klo 14.00.

Lisätiedot & yhteydenotot:

hankintapäällikkö Päivi Klami, puh. 050 497 2540, paivi.klami@keusote.fi.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.

Tutustu työnantajaan

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.