Hankinta-asiantuntija - Loviisan kaupunki

Hankinta-asiantuntija

Loviisan kaupunki hakee

HANKINTA-ASIANTUNTIJAA

Loviisan kaupunki hakee hankinta-asiantuntijaa vakituiseen toimeen. Talouspalveluiden vastuualueelle sijoittuva hankinta-asiantuntija avustaa kaupungin keskuksia hankintojen kilpailuttamisessa sekä koordinoi ja kehittää kaupungin hankinta- ja sopimushallintaprosesseja. Lisäksi hankinta-asiantuntija neuvoo, opastaa ja kouluttaa kaupungin henkilökuntaa hankinta- ja sopimusasioissa. Tarvittaessa hankinta-asiantuntija osallistuu myös talouspalveluiden raportointitehtäviin.

Hankinta-asiantuntijan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme aiemmissa työtehtävissä hankitut tiedot ja taidot julkisista hankinnoista, kunta-alan tuntemisen sekä sopimusoikeudellisen ja liiketaloudellisen osaamisen. Hakijalta edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää hallintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä työympäristön kaupungin toimintojen ytimessä.

Tehtävä alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti hinnoittelutunnuksella 01ASI040 ja on 2 968 euroa kuukaudessa.

Loviisan kaupunginkansliakeskuksen johtajalle osoitetut hakemukset tulee toimittaa 7.8.2019 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Kaupunginkansliakeskuksen johtaja Kristina Lönnfors, puh. 0440 555 216, kristina.lonnfors@loviisa.fi

Loviisan kaupunki, taloushallinto
Osoite: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaan. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.
Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.
Kom och jobba i Finlands bästa småstad!
I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.
Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Tutustu työnantajaan