Hankinta-asiantuntija - LapIT Oy

Haemme hankinta-asiantuntijaa vanhempainvapaan sijaisuuteen.

LapIT Oy vastaa Lapin alueella kuntien, kuntayhtymien ja Lapin sairaanhoitopiirin ICT-infrapalveluista, perustietotekniikasta ja ICT-asiantuntijapalveluista. Etsimme joukkoomme hankinta-asiantuntijaa vanhempainvapaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Työskentelet osana Hallinto-yksikköämme läheisessä yhteistyössä koko organisaatiomme kanssa vastaten julkisista hankinnoistamme, hankintaprosessistamme sekä toimittajasopimusten hallinnasta. Määräaikaisen työsuhteen kesto on 31.12.2022 asti.

Tehtäviisi kuuluvat:
- Vastaat hankintamenetelmistä ja -prosesseista julkisissa hankinnoissamme.
- Vastaat hankintatarpeen määrittelystä, markkinavuoropuhelusta, kilpailutuksesta ja sopimuksen valmistelusta läheisessä yhteistyössä hankinnan omistavan yksikön kanssa.
- Vastaat yhtiömme toimittajasopimusten hallinnasta:
o Sopimusten kilpailutus ja uudelleen neuvottelu yhteistyössä omistavan yksikön kanssa, kun merkittäviä muutoksia tarpeessamme tai sopimuskausi on katkolla.
o Ajantasainen porfolio yhtiön voimassa olevista toimittajasopimuksista.
- Osallistut yksiköiden kanssa sopimusneuvotteluihin ja konsultoit toimittajien valinnassa.

Odotamme sinulta:
- Tuntemusta hankintalaista ja liittyvistä oikeuskäytännöistä
- Yli 2 vuoden kokemus julkisista hankinnoista
- Kokemusta toimittajasopimuksien hallinnasta
- Osaamista hankintoja ja sopimushallintaa tukevien sähköisten järjestelmien käytöstä. Kokemus Cloudia -järjestelmän käytöstä katsotaan vahvuudeksi.
- Olet toimeen tarttuva, kannat vastuualueesi ja saat tuloksia aikaan
- Ymmärrys ICT toimialasta nähdään vahvuudeksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan Pohjois-Suomen kuntien ja sote -sektorin toimikenttään, loistavat työkaverit, sekä työyhteisön, jossa panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja jossa vallitsee tekemisen meininki. Sinulla on tukeasi organisaatiossamme lähes 130 asiantuntijaa.

Jätäthän hakemuksesi ansioluettelon kanssa 19.9.2021 klo 23:59 mennessä.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/lapit-oy/
http://www.lapit.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Klaus Kianen, toimitusjohtaja, p. 050 317 4259 pe 3.9. klo 9-10 tai ke 15.9. klo 14-16 .

Lisätietoja

LapIT Oy

LapIT Oy vastaa Lapin ja Koillismaan alueella kuntien ja Lapin sairaanhoitopiirin ICT-tukipalveluista, perustietotekniikasta sekä ICT-asiantuntijapalveluista.

Yhdistämme ihmiset ja tiedon. Ylläpidämme järjestelmiä, hankimme laitteet ja hoidamme kilpailutuksen. Tarjoamme myös osaavat asiantuntija- ja projektipäällikköresurssit. Asiakasportaalimme ottaa aina vastaan palvelu- ja tukipyynnöt ja palvelunumeromme tarjoaa tukea vuorokauden ympäri.


Osoite: Rantavitikantie 33, 96300 Rovaniemi

Rekommenderade jobb