Hankintasuunnittelija - Salon kaupunki

Hankintasuunnittelija

SALON KAUPUNGIN TALOUSPALVELUISSA ON UUDELLEEN HAETTAVANA HANKINTASUUNNITTELIJAN MÄÄRÄAIKAINEN TYÖSUHDE AJALLE 1.11.2019 -30.9.2021

Hankintasuunnittelijan tehtävänä on osallistua itsenäisesti Salon kaupungin hankinta-asioiden (esim. hankinnan suunnittelu, tarjouspyyntö, -vertailu sekä sopimukset) valmisteluun sekä neuvoa ja opastaa kaupungin eri yksiköitä hankinta-asioissa. Hankintasuunnittelijan tehtävänä on lisäksi laatia erilaisia selvityksiä, kartoituksia ja raportteja hankintojen suunnitteluun liittyen. Hankintasuunnittelija osallistuu Salon kaupungin hankintojen ja erityisesti hankintojen ympäristöasioiden kehittämiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Haemme tehtävään oma-aloitteista, hankinnoista innostunutta ja itsenäiseen työskentelyyn soveltuvaa henkilöä. Tehtävän hoitaminen vaatii julkisten hankintojen hyvää tuntemusta, kokemusta laajojen hankintaprosessien hallinnasta ja läpiviennistä sekä sopimusosaamista. Hankintasuunnittelijan tehtävä vaatii kokonaisvaltaista hankintojen osaamista, kiinnostusta ja kehittämisintoa hankintojen osalta sekä hyviä vuorovaikutus- sekä neuvottelutaitoja. Lisäksi hakijalta toivotaan taloudellista osaamista. Arvostamme tarkkaa, tavoitteellista ja aloitteellista työskentelyä sekä positiivista asennetta ja yhteistyötaitoja.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 3.055,35 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Työsuhdetta edellisellä hakukerralla hakeneet huomioidaan ilman uutta hakemusta.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain: 250519
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, 044 778 2278.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / hankintasuunnittelija. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta. Haku tehtävään päättyy 24.10.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Päivi Kohvakka, 044 778 5011, paivi.kohvakka@salo.fi tai talousjohtaja Anna-Kristiina Korhonen, 040 590 7195, anna-kristiina.korhonen@salo.fi.

Salon kaupunki, talouspalvelut
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.