Hankintojen erityisasiantuntija

Ansök senast  20.8.2024 15:00

Tule meille hankintojen erityisasiantuntijaksi!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule hankintojen erityisasiantuntijan tehtävään Lappiin!

Hankintojen erityisasiantuntijan tehtävän ensisijainen työhöntulopaikka on Rovaniemi, mutta työtä voi tehdä osittain monipaikkaisesti.
Toimit kategoriavastaavana ja tehtäväsi painottuvat vaativien SOTE-palveluiden kilpailutusten strategiseen suunnitteluun ja toteuttamiseen substanssivalmistelijoiden kanssa hankintastrategian, julkisia hankintoja koskevan lainsäädännön, muun lainsäädännön ja ohjeistuksen mukaisesti. Toteutat kilpailutusprojekteja ja toimit hankkeiden ja -projektien hankintaohjauksessa, suunnittelussa ja toteuttamisessa hankintojen erityisasiantuntijana.

Tuet hankinta-asiantuntijoiden työtä erityisasiantuntijan roolissa, toimit julkisten hankintojen kouluttajana ja perehdyttäjänä. Vastaat osaltasi hyvinvointialueen kilpailutuskalenterin sekä hankintaohjeistuksen valmistelusta ja toimittajayhteistyöstä. Työssäsi osallistut neuvotteluihin, laadit selvityksiä, raportteja ja asiakirjoja, valmistelet päätöksiä sekä konsultoit organisaatiota hankinta- ja sopimusasioissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa.

Arvostamme pitkäaikaista kokemusta julkisista sote- ja muista palvelu- ja tavarahankintojen kilpailutusprojektien toteuttamisesta sekä hankintatoimen suunnittelusta ja kehittämisestä.
Lisäksi arvostamme hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, toimeenpanokykyä, palvelualttiutta sekä konsultoivaa työotetta.

Tehtävän palkkaus on 4 600 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa HYVTES mukaista kokemuslisää max. 8 %. Työsuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk).

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 20.8.2024 klo 15:00 saakka. Tehtävää jo aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintoja tehtäessä.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Hankintapäällikkö, hankintapalvelut yksikön johtaja Hilkka Neuvonen

040 657 4855

Ajalla 26.7. klo 9:00 - 11:00, 1.8. klo 14:00 - 16:00, 8.8. klo 9:00 - 11:00 ja 14.8. klo 14:00 - 16:00.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare