Skip to main content
test
Harjoittelija, Kaupunkitekniikan keskus - Esbo stad

Hae nyt teknisen alan harjoittelupaikkoja Espoon kaupunkitekniikan keskuksessa!

Työtehtävät liittyvät katu- ja viheralueiden kunnossapitoon, metsien- ja luonnonhoitoon, infran suunnitteluun ja rakentamiseen, kaupunkimittaukseen ja geotekniikkaan sekä erilaisiin näitä tukeviin kehittämistehtäviin. Työtehtävät pyritään mahdollisuuksien mukaan räätälöimään harjoittelutarvetta vastaavaksi.

Harjoittelupaikat on tarkoitettu alan oppilaitoksissa opiskeleville ja oppilaitokseen pyrkiville. Kaupunkitekniikan keskuksessa on käynnissä myös monia kehitysprojekteja ja niihin voi päästä mukaan projektityöhön sekä saada samalla opinnäytetyöaiheita.

Harjoitteluaika ja työn aloitus sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkitekniikan keskus, Tekniikantie 15, 02150 Espoo Työaika: 36h 15min / viikko Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Edellytämme yli 18 vuoden ikää. Harjoittelun tulee liittyä opiskeluun.

Arvostamme ryhmätyöskentelytaitoja sekä B-ajokorttia.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/21971

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitekniikan keskus
  • HarjoitteluTyöpaikkaMääräaikainenTyösuhde
  • ESPOO-04-206-23
  • 5
  • Aloitus ja kesto sovittavissa
  • Palkka määräytyy opintojen mukaisesti
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus, TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 18.9.2023 - 6.11.2023 15:45
  • Tekninen alaKaavoitus ja rakentaminenUusimaaEspooKunta

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Marina Bäckström (p. +358 46 8772109), etunimi.sukunimi@espoo.fi).

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitekniikan keskus

Kaupunkiympäristön toimialalla luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb