Skip to main content
test
Harjoittelija koulutusten myyntiin ja markkinointiin - FCG Grupp

HARJOITTELIJA KOULUTUSTEN MYYNTIÄ JA MARKKINOINTIA EDISTÄMÄÄN

Etsimme nyt myynnistä ja markkinoinnista innostuvaa harjoittelijaa FCG:n koulutus- ja tapahtumapalveluiden myynti- ja markkinointitiimiin kolmeksi kuukaudeksi syksyksi 2022! Harjoittelijana pääset mukaan koulutusten myynnin ja markkinoinnin kulisseihin, kohtaat asiakkaita, teet taustatyötä ja ratkaiset visaisiakin tilanteita. Tiimimme vastaa vuositasolla jopa 600 koulutustilaisuuden myynnistä ja markkinoinnista. Hyvä yhteishenki on meille tärkeää ja panostamme jokapäiväiseen työhyvinvointiin muun muassa yhteisen taukoliikunnan keinoin.

TEHTÄVÄNKUVAUS

Harjoittelijana pääset osaksi kymmenen hengen myynti- ja markkinointitiimiämme, joka vastaa vuositasolla satojen koulutustilaisuuksien myynnistä ja markkinoinnista. Autat markkinoijia ja asiakkuusvastaaviamme muun muassa uutiskirjemarkkinoinnissa, erilaisissa myyntitehtävissä sekä asiakasrekisterin päivittämisessä. Tehtävä on monipuolinen ja sitä on mahdollista painottaa osaamisesi mukaan.

FCG:n koulutus- ja tapahtumapalveluissa meitä työskentelee noin 40 ammattilaisen porukka erilaisissa työtehtävissä koulutusten, tapahtumien ja digitaalisten palveluiden suunnittelun, sisällöntuotannon, myynnin- ja markkinoinnin, asiakaspalvelun ja toteutuksen parissa. Tuemme asiakkaitamme osaamisen kehittämisessä ja muutoksessa elämisessä koulutuksen keinoin. Suurimpia asiakkaitamme ovat kunnat ja kaupungit, kuntayhtiöt ja -konsernit, sairaanhoitopiirit ja hyvinvointialueet sekä palvelukeskukset. Vuosittain toteutamme noin 600 koulutustilaisuutta, joista noin 400 webinaaria, 100 organisaatiokohtaista tilauskoulutusta, 50 elämyksellistä livetapahtumaa, 40 verkkokurssia, 30 koulutus- ja valmennusohjelmaa sekä 4 digitaalista koulutuskanavaa.

MITÄ TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ?

Etsimällämme harjoittelijalla on soveltuva opintotausta sekä intoa myyntiä, markkinointia ja koulutuksia kohtaan. Toivomme sinulta tekemisen meininkiä, kasvun asennetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti osana tiimiä. Plussaa hyvästä huumorintajusta sekä kiinnostuksesta julkishallintoa kohtaan.

MITÄ MEILLÄ ON TARJOTA SINULLE

Meillä pääset työskentelemään osaavan ja aikaansaavan tiimin kanssa, tutustut koulutus- ja tapahtumamarkkinoinnin maailmaan ammattilaisten kanssa ja saat hyvän pohjan kehittyä myynnin ja markkinoinnin osaajaksi.

Maksamme harjoittelusta palkkaa.

LUE, MITÄ TULEVAT TIIMIKAVERISI OVAT SANONEET TYÖSKENTELYSTÄ MEILLÄ:

”On ollut tervetullut olo ja uutena olen saanut aina apua ja tukea tarvittaessa.”

”Työhyvinvointini on parantunut 100 %, kun täällä omaan asiantuntijuuteeni luotetaan ja saan vaikuttaa omaan työhöni.”

HAKUAIKA

Kiinnostuitko? Hae tehtävään järjestelmässämme jättämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi 2.8.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointitiimin vetäjä Leena-Kaisa Pantsu,
p. 050 466 2905 tai leena-kaisa.pantsu@fcg.fi. Yhteydenotot 28.6.2022 mennessä.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 215
  • Sopimuksen mukaan syksyllä 2022
  • 16.6.2022 - 2.8.2022 23:59

Yhteystietomme

Tiiminvetäjä Leena-Kaisa Pantsu, p. 050 466 2905 tai leena-kaisa.pantsu@fcg.fi. Yhteydenotot 28.6.2022 mennessä.
Hakuaika päättyy 2.8.2022.

Lisätietoja

FCG – Hyvän elämän tekijät!

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71 miljoonaa euroa. www.fcg.fi

Rekommenderade jobb