Harjoittelija rakenne- ja korjaussuunnitteluun - FCG Grupp

Harjoittelija rakenne- ja korjaussuunnittelutehtäviin

Oletko loppuvaiheen opiskelija, jolla on vahva suuntautuminen rakenne- ja korjaussuunnitteluun? Kiinnostaako uusien rakenteiden rakennusfysikaalinen tarkastelu tai kulttuurihistoriallisten rakennusten korjaaminen?

FCG hakee harjoittelijaa Rakentaminen -osaamiseen työskentelemään monipuolisissa rakenne- ja korjaussuunnittelutehtävissä. Pääset työssäsi tutustumaan myös kuntotutkimusten ja -arviointien tekemiseen. Toimeksiannoissamme tarvitaan hyviä kommunikaatiotaitoja, rakenteiden suunnittelun perusteiden hallintaa sekä AutoCAD- ja Tekla -osaamista.

Teemme FCG:llä vuosittain satoja toimeksiantoja ja projekteja. Asiakkainamme on niin yksityisen sektorin toimijoita kuin lukuisia kuntia ja kaupunkeja. Harjoittelijamme pääsevät tekemään vahvaa yhteistyötä alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Käytössämme ovat nykyaikaiset ohjelmistot, joita pääset hyödyntämään työssäsi. Työhön sisältyvät tietokoneen ääressä tehtävien suunnittelutöiden lisäksi kohde- sekä tutkimuskäynnit.

Harjoittelijana sijoitut Helsingin tai Tampereen toimistollemme.

Odotamme sinun hallitsevan seuraavat asiat:
- Hyvät kommunikointitaidot
- Rakenne- ja korjaussuunnittelun perusteet
- AutoCAD sujuva käyttö
- Tekla Structures käyttö katsotaan eduksi

Harjoittelijan työtehtävät ja -tunnit määräytyvät työnantajan toimeksiantojen perusteella. Työsopimus tehdään tuntityösopimuksena. Työ joustaa myös harjoittelijan opiskeluiden tarpeen mukaisesti ja sopii näin erinomaisesti opiskeluiden rinnalla tehtäväksi. Ensisijaisesti työhön haetaan loppuvaiheen opiskelijaa.


FCG toimii ketterien periaatteiden mukaan ja henkilöstöltämme odotamme itseohjautuvuutta, systemaattisuutta ja suurta asiakassuuntautuneisuutta. Koulutamme ja tuemme työntekijöitämme kehittymään alansa parhaiksi asiantuntijoiksi ja projektityön ammattilaisiksi.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 155
  • sopimuksen mukaan
  • 25.8.2021 - 24.9.2021 23:00
  • HelsinkiTampere

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Heinilä, +358 44 430 9751, matti.heinila@fcg.fi.
Haethan tehtävää 24.9. mennessä. Liitä mukaan hakemus ja CV. Kerrothan hakemuskirjeessäsi, miksi olet kiinnostunut harjoittelijan tehtävästä FCG:llä.
Pyydämme hakemukset FCG:n rekrytointijärjestelmään, joten ethän laita hakemustasi sähköpostilla.

Lisätietoja

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä.

Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kun-tien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämi-sessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten ra-hoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 72 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.fcg.fi

FCG – Hyvän elämän tekijät.

Rekommenderade jobb