Henkilökohtainen avustaja - Saarijärven kaupunki

Henkilökohtainen avustaja

Saarijärven kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana henkilökohtaisen avustajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Työaika on 50 prosenttia. Henkilökohtaisen avustajan ensisijainen sijoituspaikka on Muksulan ryhmäperhepäiväkoti.

Varhaiskasvatuksen avustajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta. Kokemus katetroinnista ja avustajana toimimisesta katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja lääkärilausunto terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaan. Haastattelut pidetään Sivulan päiväkodilla 4.-5.7.2019. Haastattelussa tarkastetaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset.

Saarijärven kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.saarijarvi.fi

varhaiskasvatusjohtaja Tanja Tiainen, puh. 050 313 5439

Saarijärven kaupunki, SIVISTYS- JA KULTTUURITOIMI, Varhaiskasvatus
Osoite: Saarijärvi

Saarijärvi on rohkea, vetovoimainen, lapsiystävällinen ja yrittäjien suosima luonnonkaunis maaseutukaupunki. Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Saarijärveä!

Tutustu työnantajaan