Henkilökohtainen avustaja

Haettavana 25.9.2020 kello 14.00 mennessä

Sosiaalipalvelujen tulosalueella vammaispalvelussa

Haemme tiimiimme Savonlinnan alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen
HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA

Haemme Sosterin henkilökohtaisen avun oman toiminnan kokeneeseen joukkoon henkilökohtaista avustajaa. Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviin kuuluu vammaispalvelun henkilökohtaisen avun asiakkaiden avustaminen kotona ja kodin ulkopuolella, kuten esimerkiksi päivittäisissä toimissa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa ja sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä.

Henkilökohtaisen avun oman toiminnan työntekijänä pääset tekemään mielenkiintoista itsenäistä työtä tiimin tuella. Yksikön työntekijät työskentelevät 2-3 hengen tiimeissä, jossa jokaisella tiimillä on omat asiakkaat. Toimimme osallistavalla ja kuntouttavalla työotteella. Toivomme hakijoilta hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta sekä reipasta ja positiivista asennetta. Edellytämme hakijoilta ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta.

Työ on 2-vuorotyötä ja sisältää myös viikonlopputyötä. Edellytämme hakijoilta henkilökohtaisen avustajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Mikäli aiempaa tutkintoa ei ole niin valitun on sitouduttava tutkinnon suorittamiseen kahden vuoden kuluessa työn vastaanottamisesta. Toimi täytetään 5.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n hinnoittelun 04PER010 ja voimassa olevan TVA:n mukainen. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetesti ja rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002 ). Koeaika on 6 kuukautta.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 312222. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Kuoreen merkintä henkilökohtainen avustaja, Vammaispalvelut. Kirjallisia hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Tervetuloa Sosterilaisten joukkoon!

Savonlinna 10.9.2020

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosaluejohtaja Jorma Hongisto, p. 044 417 5050 tai
palveluesimies Hanne Hynninen, p. 044 417 4140. Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Vammaispalvelut, Savonlinna
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.