Henkilökohtainen avustaja - Seinäjoen kaupunki

Oletko haaveillut työstä, jossa saat olla aktiivisessa vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja jossa teet aidosti merkityksellistä työtä? Jos vastasit kyllä, niin tässä voi olla sinun tuleva työpaikkasi.

Nyt etsimme henkilökohtaista avustajaa näkövammaiselle miespuoliselle henkilölle n. 60 h/kk alkaen 1.7.2021. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työpaikka sijaitsee keskustan alueella. Työpäivät ovat pääsääntöisesti 4 kertaa viikossa: maanantaina, keskiviikkona, perjantaina sekä lauantaina ja ne alkavat yleensä klo 11. Päivän kesto on 3-4 h.

Työtehtävät koostuvat perinteisistä arjen askareista, kuten esimerkiksi ruoanlaitossa avustamisesta, kaupassa käymisestä sekä vapaa-ajan aktiviteeteista. Näin ollen tämä työpaikka sopii hyvin myös esim. eläkeläiselle, koska työtehtävät eivät ole fyysisesti kovinkaan kuormittavia. Avustettava käyttää liikkumiseen pyörätuolia, rollaattoria sekä kyynärsauvoja, koska hänet on osittain amputoitu.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta sekä kykyä selviytyä arjen askareista. Huumorintaju ei ole pahitteeksi. Aikaisempaa kokemusta henkilökohtaisena avustajan ei vaadita, mutta se voidaan katsoa eduksi. Työssä tulet varmastikin oppimaan uusia asioita, joten rohkea asenne kantaa pitkälle!

Laita hakemuksesi mahdollisimman pian, koska valintoja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilökohtaisen avun tuki- ja rekrytointi Meri Viita 044 4181 889 (tiedustelut arkisin klo 9-15 välillä)

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki

Henkilökohtainen apu työnantajamallilla (sijaismaksajana Seinäjoen kaupunki)


Osoite: Seinäjoki, 60100 Seinäjoki

Rekommenderade jobb