Skip to main content
test

Moi,
olen neliraajahalvautunut pyörätuolia käyttävä Kuopion keskustassa asuva kuuskymppinen nuorimies. Kaksihenkinen avustajarinkini tarvitsee pikaista vahvistusta yhden henkilön verran.

Työ sisältää kodinhoitotöitä kuten kokkailua, siivousta, kaupassa käyntejä ja pyykinpesua lisäksi myös jonkun verran pyörätuolista esim. sänkyyn tai autoon siirtoja sekä pukemista. Työajat ovat klo 12-23 välillä ja seitsemänä päivänä viikossa. Tunteja kertyy kesällä 30-40h/viikko, joten hommasta saa hyvän kesätyöpaikan. Syksyllä voi halutessaan jatkaa, mutta tunteja on silloin hiukan vähemmän. Työpäivät ja ajat sopivat avustajat yhdessä itse, joten niissä on helppo toteuttaa toivomuksia. Tehtävä ei edellytä hoitoalan tutkintoa tai kokemusta vaan kaikkiin hommiin perehdytetään. Ainut vaatimus on suomen kielen taito ja avoin mieli. Ajokortti olisi mukava, koska se mahdollistaisi harrastusautollani ajelun. Tuntipalkkaan (12,55 €/h) lisätään ilta-, lauantai- ja sunnuntailisät. Sopimus voidaan kirjoittaa määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana. Aivan kuinka sovitaan.

Työhakemuksesta haluaisin lukea minkälainen tyyppi olet. Mitä harrastat, mistä olet kiinnostunut ja millainen olet luonteeltasi. Siis jos kiinnostaa niin rohkeasti vaan hakemus tulemaan. Paikka täytetään heti kun sopiva hakija löytyy.
Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Alle 18 -vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: avustajakeskus.palveluohjaus@kuopio.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-12.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, 600005 Perusturva- ja terveyslautakunta, 610004 Perusturvan palvelualue, 610003 Vanhus- ja vammaispalvelut, 611002 Vammaispalvelut ja kehitysvammahuolto, 6102 Avustajakeskus

Kuopion kaupungin avustajakeskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Osoite: 70100 Kuopio
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb