Skip to main content
test
Henkilökohtainen avustaja - Konneveden kunta

Konneveden kunnan vammaispalvelut hakee henkilökohtaista avustajaa.
Henkilökohtaisen avustajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden avustaminen kotona ja kodin ulkopuolella, esimerkiksi päivittäisissä toimissa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa ja sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä.

Työaika on 10-15 h/viikko ja painottuu arki-iltapäiviin. Aloitus elokuun 2022 aikana. Työn kesto 31.12.2022 saakka. Työn jatkuminen mahdollista. Koeaika yksi (1) kuukausi.

Tehtävään ei ole koulutusvaatimusta, mutta eduksi katsotaan sosiaali- tai terveydenhuollon koulutus tai muu soveltuva koulutus ja kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen hinnoittelun 02PER010 mukainen. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Työsuhteessa edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n mukaista rokotesuojaa.

Huomaathan, että valintoja voidaan tehdä jo hakuajan aikana. Vapaamuotoisen hakemuksen tehtävään voi toimittaa myös sähköpostilla, os. suvi.haapakoski@konnevesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Suvi Haapakoski, puh. 0400 180 459, suvi.haapakoski@konnevesi.fi

Lisätietoja

Konneveden kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Kauppatie 25, 44300 Konnevesi
Konneveden kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb