Skip to main content
test
Henkilökohtainen avustaja - Kemin kaupunki

Työ soveltuu erinomaisesti sinulle, jos haluat auttaa muita ihmisiä ja tehdä merkityksellistä työtä. Tehtävässä ei ole koulutus- eikä kokemusvaatimusta. Olet täysi-ikäinen, luotettava ja oma-aloitteinen, tulet ihmisten kanssa toimeen. Tervetuloa meille!

Tarvitsemme sijaista opintovapaan ajalle 1.9 - 31.12.2022 tai aloitusaika voidaan myös sopia.

Työ on kokoaikatyötä, arkisin noin kello 11.00 - 19.00 välisenä aikana, mutta jonkin verran myös iltaisin tai viikonloppuisin, ennalta laaditun työvuorolistan mukaan.
Halutessasi voit tehdä työtä myös osa-aikaisesti.

Henkilökohtaisen avun keskuksen eli HAVU:n kautta järjestetään avustajapalveluja kotiin ja kodin ulkopuoliseen avustamiseen vammaisille ja pitkäaikaissairaille henkilöille. Meillä on 5 avustajaa ja asiakkaita on noin 50.

Avustajat toteuttavat päivittäiseen elämään ja itsenäiseen suoriutumiseen liittyvää avustamista. Näitä ovat asiointiin, ateriointiin ja pieniin kodinhoidollisiin tehtäviin liittyvä avustaminen. Esimerkiksi kodin pienimuotoinen siistiminen yhdessä asiakkaan kanssa, ruoanlaitto sekä pyykkihuolto. Työn sisältöön vaikuttaa asiakkaan avuntarve.

Oman auton käyttömahdollisuudesta on etua.


Hakuaika on 3.8-17.8.2022 kello 15:sta.
Sähköinen hakemus tehdään www.kuntarekry.fi, työavain 457 924.
Haastattelut tehtäviin aloitetaan heti ja valinta tehdään mahdollisimman pian.

Työpaikkailmoitus on julkaistu www.kuntarekry.fi ja www.mol.fi sekä
www.kemi.fi / sähköinen ilmoitustaulu 3.8.2022.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilökohtaisen avun keskus
Palveluesihenkilö
Johanna Holma
johanna.holma@kemi.fi
040 610 9081

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyttä ja toimintakykyä edistävät palvelut, Vammaispalvelut, Henkilökohtainen apu HAVU

Kemi on viihtyisä n. 20 000 asukkaan kaupunki merellisessä ympäristössä. Kaupunki tarjoaa asukkailleen monipuoliset virkistys-, kulttuuri- ja sote-palvelut. Tervetuloa työhön ja viihtymään Kemiin.


Osoite: Valtakatu 26, 94100 Kemi

Rekommenderade jobb