test

Henkilökohtainen avustaja

Hakuaika päättyy  31.1.2023 14:00

Haen naispuolista henkilökohtaista avustajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työsuhde alkaa heti sopivan avustajan löydyttyä.

Työtä olisi n.5 päivää viikossa. Päivät olisivat n. 7-8 tunnin työpäiviä. Työtä voi olla myös viikonloppuisin ja/tai arkipyhinä.

Työ sijaitsee Kurikassa.

Työtehtäviin kuuluu päivittäisissä toimissa auttaminen (mm. Pukeutumisessa, päivittäisen hygienian hoitamisessa, ruoanlaitossa, siivoamisessa, asioilla ja kaupassa käymisessä ja koiran ulkoiluttamisessa) ja lisäksi myös koulussa ja töissä auttamista. Työtehtäviin kuuluu myös nostoja.

Työntekijältä odotetaan oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, positiivista elämänasennetta ja huumorintajua. Koulutusta työhön ei vaadita vaan tarvittavat taidot opetetaan. Ajokortti on plussaa.

Mikäli tiedät jonkun tai olet itse työtä vailla ja kiinnostuit työstä niin vapaamuotoisen työhakemuksen ja kysymykset voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen laura.pukkilaa@gmail.com.

Työnantaja kuuluu HETA-liittoon eli työsuhteessa noudatetaan HETA-liiton työehtosopimusta.

Valinta voidaan tehdä jo hakuaikana sopivan henkilön löydettyä.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Lisätietoja osoitteesta: laura.pukkilaa@gmail.com.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan