test

Henkilökohtainen avustaja

Ansök senast  30.4.2024 16:00

Etsitään kahdelle samassa asumispalveluyksikössä asuvalle mieshenkilöille yhteistä avustajaa Ilmajoelle. Työsuhteet alkavat mahdollisimman pian ja molemmat ovat toistaiseksi voimassa olevia. Työtunteja on kuukaudessa yhteensä 60-65 h.

Etsitään kolmelle samassa asumispalveluyksikössä asuvalle mieshenkilöille yhteistä avustajaa Ilmajoelle. Työsuhteet alkavat mahdollisimman pian ja molemmat ovat toistaiseksi voimassa olevia. Työtunteja on kuukaudessa yhteensä 60-65 h.

Yksi avustajaa etsivä pitää kovasti musiikista, kulttuurista sekä kirjallisuudesta, joten avustajalta toivotaan samoja kiinnostuksen kohteita. Ulkoilu yhdessä pyörätuolilla liikkuvan avustettavan kanssa kuuluu työtehtäviin. Avustettavalla on kommunikoinnin haasteita. Tässä työsuhteessa on avustustunteja 30 h/kk.

Toisessa työsuhteessa työtehtäviin kuuluvat ulkoilu yhdessä avustettavan kanssa, uimahallissa käynti sekä asiointiapu. Tässä työsuhteessa on avustustunteja 20 h/kk.

Kolmannella avustajaa hakevalla on keskivaikea kehitysvamma ja epilepsia. Hän liikkuu itsenäisesti ja pitää musiikin kuuntelusta ja tykkää itse laulaa. Avustajaa kaivataan myös ulkoiluihin ja tiistaisin allasterapioihin. Tässä työsuhteessa on avustustunteja 10-15 h/kk.

Avustajalta odotetaan kärsivällisyyttä, luotettavuutta sekä avoimuutta. Lisäksi tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja.

Valinta voidaan tehdä jo hakuaikana sopivan henkilön löydettyä.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Kontaktuppgifter

Henkilökohtaisen avun tuki- ja rekrytointi Hanna Kellberg 044 4181 889 (Tiedustelut arkisin klo 9-11 välillä) tai hanna.kellberg@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus auttaa työnantajia rekrytoinneissa. Läs om arbetsgivare