Henkilökohtainen avustaja

Ansök senast  31.7.2024 14:00

Tarvittaessa töihin kutsuttava avustaja - mahdollisuus tehdä tunteja varallaolon lisäksi

Haetaan Kristiinalle Seinäjoelle henkilökohtaista avustajaa tuuraamaan sairauspoissaoloja arkipäivisin. Avustajan on mahdollista tehdä myös viikonloppujen työvuoroja. Tuntimäärä vaihtelee 0-40 h/vko välillä ja työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin n. 7 tuntia alkaen klo 12.00 ja viikonloppuisin noin 5-6 tuntia alkaen klo 14.00.

Työnantaja on aktiivinen nainen ja hän harrastaa pyörätuolitanssia, mistä on ollut harjoituksia pari kertaa viikossa ja kilpailumatkoja muutamia kertoja vuodessa. Hänellä on käytössään pyörätuoli ja hänellä on haasteita puheentuottamisessa, joten viikonloppuvuorojen tekeminen voisi totuttaa puheen ymmärtämiseen.

Työtehtäviin kuuluu avustus arjen askareissa (ruoanlaitto, kaupassa käynti, siivous) sekä pukeutumisessa, peseytymisessä ja syömisessä. Avustukseen kuuluu myös työnantajan saattaminen/avustaminen kodin ulkopuolella liikkuessa. Vaikka työnantajalla on käytössään pyörätuoli, tehtävään ei kuulu nostoja.

Työnantaja kuuluu HETA-liittoon eli työsuhteessa noudatetaan HETA-liiton työehtosopimusta ja palkkaus on palkkaryhmän C mukainen.

Valinta voidaan tehdä jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina itse numerossa 0447779123 (yhteydenotot tekstiviestillä) sekä henkilökohtaisen avun tuki- ja rekrytointipalveluista Hanna Kellberg 044 4181 889 (Tiedustelut arkisin klo 9-11 välillä) tai hanna.kellberg@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus auttaa työnantajia rekrytoinneissa. Läs om arbetsgivare