Skip to main content
test
Henkilökohtainen avustaja: avustajakeskus, Lieksa; määräaikainen (id6136) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 25.5.2022 mennessä HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA Lieksaan

sijaisuuteen alkaen 1.6. -31.12.2022. Haku voidaan päättää sopivan hakijan löytyessä.

Avustaminen tapahtuu vaikeavammaisten asiakkaiden kotona tai kodin ympäristössä. Työaika tässä tehtävässä on 30h/vko. Oman auton käyttö vaaditaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuvuus avustajan tehtäviin. Työn itsenäisen luonteen ja liikkuvuuden vuoksi arvostamme joustavuutta, kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin, ongelmanratkaisutaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää lisäksi itsenäisen työskentelyn sekä tiimityön taitoja. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus avustamistyöstä sekä vaikeavammaisten kanssa työskentelystä ja vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Kysy lisätietoja palveluesimies Sari Tikalta p. 013 330 5909, sari.tikka@siunsote.fi, avustajakeskus@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 25.4.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6136
  • 25.4.2022 - 25.5.2022 23:59
  • LieksaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb