Henkilökohtainen avustaja, Joroinen

Ansök senast  23.7.2024 12:00

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskuksen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskuksen kautta haemme pikaisesti sijaisuuteen henkilökohtaista avustajaa, 78-vuotiaalle mieshenkilölle Joroisiin. Sijaisuuden kesto arvio 1-2kk mahdollisesti pidempäänkin, aloitus elokuussa.

Työ on päivittäistä avustamista enintään 40h/kk mm.ruokahuollossa ja muissa kodin päivittäisissä toimissa avustamista ja kauppa käynneillä avustamista sekä vapaa-ajan avustamista enintään 20h/kk esimerkiksi ulkoilussa avustamista.

Työajat painottuvat arki aamupäiviin, maananatai, keskiviikko ja perjantai päiviin. Työajat sovitaan työnantajan kanssa ja ne on soviteltavissa.

Palkka 12.51 € + mahdolliset lisät.


Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.
Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Pohjois-Savon hyvinvointialue välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana

Työsuhteissa noudatetaan enintään kuuden kuukauden(6kk) koeaikaa.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Alle 18 -vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.


Kontaktuppgifter

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja: hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-11 ja 14-15.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Läs om arbetsgivare