test

Henkilökohtainen avustaja, Kuopio

Ansök senast  15.12.2022 15:00

Kuopion kaupungin avustajakeskuksenv tulevan Pohjois-Savon hyvinvointialueen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen valoisalle, mukavalle 26-vuotiaalle palvelutalossa asuvalle miehelle Kuopion Petoselle. Liikkumisen apuvälineenä on pyörätuoli ja kommunikoinnin tukena kommunikaattori. Työ on päivittäistä ja vapaa-ajan avustamista vähintään 20 h/kk esim. asiointeihin, ulkoiluun, musiikkiin ja peleihin.

Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa edellytetään tartuntatautilain 48§ ja 48a§ mukaista rokotesuojaa.

Palkka 11,46 €/h + mahdolliset lisät

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Alle 18 -vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.


Kuopion kaupungin avustajakeskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja: avustajakeskus.palveluohjaus@kuopio.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-12.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare