test

Henkilökohtainen avustaja, Kuopio

Ansök senast  7.12.2022 12:00

Kuopion kaupungin avustajakeskuksen tulevan Pohjois-Savon hyvinvointialueen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 75- vuotiaalle naiselle Kuopion Männistöön. Liikkumisen apuvälineenä pyörätuoli, ei siirtoja. Työ on päivittäistä avustamista enintään 20 t/kk ja vapaa-ajan avustamista enintään 30 t/kk, tunnit jakautuvat toisen avustajan kesken. Työhön kuuluu avustaminen päivittäisissä toimissa kuten pikkusuihkut, pukeutuminen, kotiaskareet ja asioinnit. Vapaa-ajan avustamiseen kuuluu mm. erilaisissa tapahtumissa käynnit. Työaika yleensä arkisin 2-3 krt/vko, 2-4h t/pv, tarvittaessa viikonloppuisin.

Edellytämme työsuhteessa tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa.
Työ alkaa sovitusti. Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa

Palkka 11,46 €/t + mahdolliset lisät

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Alle 18 -vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä. Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja: avustajakeskus.palveluohjaus@kuopio.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-12.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare