test

Henkilökohtainen avustaja, Kuopio

Ansök senast  29.9.2023 12:00

Hei henkilökohtainen avustaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskuksen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 76-vuotiaalle miehelle Kuopion Rypysuolle. Liikkumisen apuvälineenä avustettavalla on pyörätuoli, rollaattori ja kävelysauva. Työ on avustamista yhteensä enintään 45 h/kk sisältäen päivittäistä avustamista 15 h/kk arjen asioissa esim. kauppa-asioinnilla. Sekä vapaa-ajan avustamista enintään 30 h/kk. Työ alkaa 2.10.2023 ja työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa. Työhön saat selkeän ja kattavan perehdytyksen.

Palkka on 11,31 €/h + mahdolliset lisät.

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hyvinvointialueen HOP- keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja saat sähköpostitse hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-11 ja 14-15.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Läs om arbetsgivare