Henkilökohtainen avustaja, Kuopio keskusta

Ansök senast  26.6.2024 12:00

Hei henkilökohtainen avustaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskuksen kautta haemme luotettavaa henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen liikuntarajoitteiselle 76-vuotiaalle naiselle Kuopion Keskustaan. Käytössä pyörätuoli ja nelipistekeppi.

Henkilökohtaisen avustajan työ on monipuolista vapaa-ajan avustamista. Työtehtävät painottuvat harrastuksiin ja virkistykseen ja niiden mahdollistamiseen esimerkiksi ulkoilu, puutarhamökillä, museoissa sekä elokuvissa käynti.

Työaika on enintään 30 h/kk. Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa hyvin joustavasti. Palkka työstä on 11,76€/h + mahdolliset lisät. 1.7.2024 alkaen 12,51€/h + mahdolliset lisät. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Hyvinvointialueen HOP- keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja saat sähköpostitse hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin ma-to klo 9-11 ja 14-15 sekä pe klo 9-11.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Läs om arbetsgivare