test

Henkilökohtainen avustaja, Lapinlahti

Ansök senast  4.12.2023 12:00

Hei henkilökohtainen avustaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskuksen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 55-vuotiaalle Lapinlahdella asumisyksikössä asuvalle aktiiviselle, musiikista ja urheilusta pitävälle miehelle.

Toiveissa huumorintajuinen ja aktiivinen henkilökohtainen avustaja, jolla urheilu ja musiikki ovat lähellä sydäntä. Avustamisen toteuttamisen turvaamiseksi luetaan suomen kielen taito.

Henkilökohtaisen avustajan työ on vapaa-ajan avustamista esimerkiksi jääkiekko otteluissa ja musiikkikonserteissa sekä kuntosali, lumikenkäily ja kesäisin pyöräily harrastuksen parissa.

Työaika on enintään 30 h/kk. Työajat pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin. Palkka työstä on 11,31 €/h + mahdolliset lisät.
Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.

Työsuhteissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja saat sähköpostitse hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-11 ja 14-15.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Läs om arbetsgivare