Skip to main content
test

Laihian kunnan perusopetuksessa on haettavana kolme henkilökohtaisen avustajan määräaikaista toimea lukuvuodelle 2022 - 2023. Kaksi paikkaa on Kirkonkylän yksikössä (vuosiluokat 1 - 6) ja yksi Hulmin yksikössä (vuosiluokat 1 - 6). Hulmin henkilökohtaisen avustajan tehtäviin kuuluu myös iltapäiväohjaajan työtä.

Tehtävät ovat osa-aikaisia.

Hakua on jatkettu ja jo saapuneet hakemukset otetaan huomioon tässä haussa.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto, mutta muukin soveltuva koulutus voidaan ottaa huomioon.

Määräaikaiseen toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.laihia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Aki Timo (Kirkonkylä) aki.timo@laihia.fi,
puh. 050 325 6520
Apulaisrehtori Sanna Schöning (Hulmi), sanna.schoning@laihia.fi, puh. 050 303 2500
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Hakemukseen liitettävä kelpoisuus- ja muut todistukset pdf-muodossa.

Lisätietoja

Laihian kunta

Laihia on kehittyvä ja elinvoimainen maaseutukunta, joka sijaitsee Pohjanmaalla, Vaasan välittömässä läheisyydessä. Erinomainen sijainti Vaasan kupeessa, alueen kasvava elinkeinotoiminta sekä erinomaiset liikenneyhteydet tekevät Laihiasta vireän ja asukasluvultaan jatkuvasti kasvavan kunnan.

Laihia on viisaan euron kunta, jossa panostetaan järkevään taloudenpitoon ja peruspalveluihin. Yritystoiminta on vilkasta ja elinvoimaista. Kunnassa toimii useita eri teollisuudenalojen yrityksiä, jotka työllistävät merkittävän määrän henkilöitä. Laihia on myös tunnettu ystävällisistä ja palveluhaluisista pienyrittäjistään, joiden asiakkaiksi tullaan kauempaakin.

Vapaa-ajanviettoon kunnassa on tarjolla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, hyviä liikuntapaikkoja ja vireää yhdistys- ja järjestötoimintaa.


Osoite: Laihiantie 50, 66400 Laihia
Laihian kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb