test

Henkilökohtainen avustaja, Pohjois-Savo

Ansök senast  16.5.2024 12:00

Hei henkilökohtainen avustaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kesätöihin henkilökohtaiseksi avustajaksi?

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskuksen kautta haemme henkilökohtaisia avustajia kesän ajaksi määräaikaisiin sijaisuuksiin eri puolille Pohjois-Savon hyvinvointialuetta.

Henkilökohtaisen avustajan työ on vaikeavammaisen henkilön avustamista. Henkilön, joka ei vamman tai sairauden vuoksi kokonaan tai osittain itse selviä tavanomaiseen elämään liittyvistä toimista ja tämän vuoksi tarvitsee toisen ihmisen apua. Henkilökohtaisen avustajan työ tapahtuu avustettavan kotona, kodin ulkopuolella, harrastuksissa tai työssä.

Työhön ei ole koulutusvaatimusta, mutta eduksi katsotaan terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Henkilökohtaisen avustajan työ sopii henkilölle, jolla on luontainen halu auttaa muita ihmisiä ja tehdä merkityksellistä työtä. Henkilökohtainen avustaja ymmärtää huomioida avustettavan toiminnan rajoitteet ja kannustaa avustettavaa mahdollisimman itsenäiseen ja omannäköiseen elämään.

Olisitko Sinä etsimämme henkilökohtainen avustaja?

Kerro meille hakemuksella itsestäsi ja siitä, milloin ja missä päin Pohjois-Savoa haluaisit työskennellä. Kerro meille myös, onko sinulla aikaisempaa kokemusta henkilökohtaisen avustajan työstä sekä minkä verran olet valmis kesällä työskentelemään.

Työ alkaa sovitusti ja työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Palkkaus tehtävässä on työehtosopimuksen mukainen. Palkkaryhmä, A 11,76 €/h, B1 12,75 €/h, B2 13,00 €/h, ja C 13,40 €/h + mahdolliset lisät.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Hyvinvointialueen HOP- keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.



Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja saat sähköpostitse hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin ma-to klo 9-11 ja 14-15 sekä pe klo 9-11.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Läs om arbetsgivare