Henkilökohtainen avustaja, Siilinjärvi

Ansök senast  24.6.2024 12:00

Hei henkilökohtainen avustaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Pohjois- Savon hyvinvointialueen HOP- keskuksen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 85- vuotiaalle naiselle Siilinjärvelle. Avustettavalla on käytössä pyörätuoli ja sähköpyörätuoli.

Työ on päivittäistä avustamista enintään 20 h/kk, avustaminen ruuanvalmistuksessa, kodinhoidollisissa tehtävissä ja asiointikäynneillä. Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Työ alkaa sovitusti.

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkka 11,76 €/h + mahdolliset lisät. 1.7.2024 alkaen 12,51€/h + mahdolliset lisät.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Hyvinvointialueen HOP- keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja saat sähköpostitse hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin ma-to klo 9-11 ja 14-15 sekä pe klo 9-11.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Läs om arbetsgivare