Henkilökohtainen avustaja - Tampereen kaupunki

Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikkö etsii henkilökohtaisia avustajia Pirkanmaan alueelle.

Tavoitteemme Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikössä on luoda alueelle työntekijärekisteri henkilökohtaisen avun työnantajamalliin. Rekisterin kautta henkilökohtaisen avun työnantajien on mahdollista löytää hyviä tekijöitä lyhyempiin sijaistarpeisiin tai pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Työnantajamallissa avustajan työnantajana toimii avustettava henkilö.

Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviä ovat mm. henkilön avustaminen kotona ja kodin ulkopuolella kuten työssä, harrastuksissa tai sosiaalisissa tapahtumissa. Jokainen henkilökohtaisen avun työsuhde on erilainen ja työn sisältö ja työtehtävät määräytyvät jokaisen työnantajan omien, yksilöllisten tarpeiden mukaan. Henkilökohtaisen avustajan tehtävänä on avustaa niissä tehtävissä, joita avustettava henkilö ei vammansa tai sairautensa vuoksi osittain tai kokonaan itse pysty suorittamaan. Tavoitteena on työnantajan itsenäinen ja omaehtoinen asuminen ja eläminen, perhe-elämä ja selviytyminen myös työelämässä ja opiskelussa.

Työ on osa-, tai kokoaikatyötä aamuisin, iltaisin tai viikonloppuisin, työnantajan tarpeiden mukaan.

Saatuamme hakemuksesi henkilökohtaisen avun palveluohjaaja kutsuu sinut esihaastatteluun. Haastattelussa sinulle kerrotaan tarkemmin sijaisrekisteristä ja työnantajamallista. Henkilökohtaisen avun yksikkö ei päätä sinun palkkaamisesta, vaan työnantajamallissa työantaja tekee aina päätöksen työsuhteen alkamisesta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilökohtaisen avun yksikkö: avustaja(at)tampere.fi
Lisätietoja: www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/hop/henkilokohtaisen-avun-yksikko

Rekommenderade jobb