Skip to main content
test
Henkilökohtainen avustaja - Tampereen kaupunki

Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikkö etsii henkilökohtaisia avustajia Pirkanmaan alueelle.

Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikkö palvelee sekä henkilökohtaisen avun työantajia, että heidän avustajiaan koko Pirkanmaan alueella. Yksikkö ylläpitää omaa avustajarekisteriä. Rekisterin kautta henkilökohtaisen avun työnantajien on mahdollista löytää hyviä tekijöitä pidempiaikaisiin työsuhteisiin tai lyhyempiin sijaistarpeisiin. Henkilökohtaisen avun työnantajamallissa avustajan työnantajana toimii avustettava henkilö.

Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviä ovat mm. henkilön avustaminen kotona ja kodin ulkopuolella kuten työssä, harrastuksissa tai sosiaalisissa tapahtumissa. Jokainen henkilökohtaisen avun työsuhde on erilainen ja työtehtävät määräytyvät jokaisen työnantajan omien, yksilöllisten tarpeiden mukaan. Henkilökohtaisen avustajan tehtävänä on avustaa niissä tehtävissä, joita avustettava henkilö ei vammansa tai sairautensa vuoksi osittain tai kokonaan itse pysty suorittamaan. Tavoitteena on työnantajan itsenäinen ja omaehtoinen asuminen ja eläminen, perhe-elämä ja selviytyminen myös työelämässä ja opiskelussa.

Työ on osa-, tai kokoaikatyötä aamuisin, iltaisin tai viikonloppuisin, työnantajan tarpeiden mukaan.

Tehtävään voit jättää hakemuksen Kuntarerkyssä, Hae työpaikkaa -painikkeesta.
Saatuamme hakemuksesi palveluohjaaja kutsuu sinut esihaastatteluun. Haastattelussa sinulle kerrotaan tarkemmin henkilökohtaisen avun työnantajamallista ja avustajarekisteristä. Henkilökohtaisen avun yksikkö ei päätä sinun palkkaamisesta, vaan työnantajamallissa työnantaja tekee aina päätöksen työsuhteen alkamisesta.

Lähde mukaan tekemään ihmisläheistä ja tärkeää työtä!

Toivottavasti tapaamme pian esihaastattelussa!
Terveisin Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikkö

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilökohtaisen avun yksikkö: avustaja(at)tampere.fi
Lisätietoja: www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/hop/henkilokohtaisen-avun-yksikko

Rekommenderade jobb