Henkilökohtainen koulunkäynninohjaaja - Someron kaupunki

Someron kaupungin Kiiruun koulussa on haettavana henkilökohtaisen koulunkäynninohjaajan määräaikainen toimi ajalle 7.8.2019 - 30.5.2020. Koulunkäynninohjaaja toimii avustettavan oppilaan apuna ja tukena kaikissa arjen tilanteissa koulupäivän aikana.

Tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Kelpoisuusvaatimuksena on työhön soveltuva tutkinto. Henkilöltä toivomme myös lähihoitajan tutkintoa. Työaika on 31 tuntia viikossa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Pyydämme ottamaan mahdolliseen haastatteluun kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Haastattelut pidetään to 27.6.2019.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 25.6.2019 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.somero.fi

rehtori Janne Aaltonen
puh. 044 779 1250
janne.aaltonen@somero.fi

Someron kaupunki, Sivistys, Kiiruun koulu
Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.
Somero on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan