Skip to main content
test
Henkilökohtainen koulunkäynninohjaaja - Vesilahden kunta

Määräaikainen henkilökohtainen koulunkäynninohjaaja

Haemme Vesilahden yhtenäiskouluun henkilökohtaista koulunkäynninohjaajaa 1.6.2024 asti. Aloitus 28.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Ohjaajan tehtävät tulevat sijoittumaan alakoulun puolelle viikkotuntimäärän ollessa 30 tuntia. Osa tunneista on perusopetuksessa ja osa iltapäivätoiminnassa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään koulunkäyntiavustajan, koulunkäynninohjaajan tai lähihoitajan ammatillista tutkintoa tai muuta vastaavaa soveltuvaa ammatillista koulutusta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelutilaisuudessa. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös muut hakijat huomioidaan.

Arvostamme kokemusta koulunkäynninohjaajan työstä tai laajaa kiinnostusta koulunkäynninohjaajan tehtäviä kohtaan. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö - ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta toimia koulun arjessa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 4 kuukautta.

Hakuaika alkaa 11.9.2023 ja päättyy 25.9.2023 klo 12.00. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja

http://www.vesilahti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Härkönen
Rehtori
Vesilahden yhtenäiskoulu
050 3895 295

Lisätietoja

Vesilahden kunta, Sivistystoimi, Perusopetus, Vesilahden yhtenäiskoulu

Vesilahden kunta on noin 4.500 asukkaan luonnonkaunis kunta Tampereen seutukunnassa puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta.


Osoite: Koulutie 2, 37470 Vesilahti
Vesilahden kunta - Rökfri arbetsplats Vesilahden kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb