Skip to main content
test

Asikkalan kunta julistaa haettavaksi 21.6.2022 henkilökohtaiset koulunkäynninohjaajan määräaikaiset toimet (4 kpl)

Henkilökohtaisen koulunkäynninohjaajan tukea tarvitaan oppilaalle, kenellä on fyysinen vamma tai eriasteisia käytöksen tai tarkkaavaisuuden häiriöitä. Tavoitteena on palkata henkilökohtainen koulunkäynninohjaaja koko perusopetuksen suorittamisen ajaksi. Oppilaan vuosiluokasta ja tilanteesta riippuen tuen tarve voi kestää useamman vuoden tai vain lukuvuoden ajan.

Ohjaaja ohjaa, motivoi sekä tukee oppilaan oppimista ja kasvua. Oletko sinä joukkoomme sopiva, kehittämishaluinen ja toimeen tarttuva? Me arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, lapsimyönteisyyttä, positiivista asennetta sekä kehittämiskykyä. Työtehtävissä tulee olemaan vaativan oppilaan henkilökohtaista ohjaamista. Toimen alussa sijoituspaikkana tulee olemaan Vääksyn Yhteiskoulun pienryhmät TUPA-luokat

Työaika määräytyy työtehtävän mukaisesti, alustavasti 32,5 tuntia.

Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. ajalla 21.6.2022 - 8.7.2022 klo 15 asti.

Pätevyysvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto (lasten ja nuorten kasvatus ja hoito), lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto tai koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan koulutuksen suorittanut henkilö. Muu erityisosaaminen vaativan oppilaan kohtaamisesta katsotaan eduksi.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ennen työsuhteen vastaanottamista. Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jarkko Koponen, 044 7780411, jarkko.koponen(a)asikkala.fi

Lisätietoja

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Peruskoulut ja lukio

Vääksyn Yhteiskoulu koostuu yläkoulusta (luokat 7-9) ja lukiosta. Yläkoulussa on noin 330 oppilasta ja lukiossa noin 200 opiskelijaa. Yhteiskoulussa toimii yleisopetuksen luokkien lisäksi pienryhmiä, TUPA-luokkia. Koulussa toteutetaan avoimen oppimisympäristön periaatetta, jossa opiskelijat valitsevat oman polkunsa. Viihtyisä ja turvallinen oppimisympäristö on kaikkien tavoitteena.

Asikkala on Suomen liikkuvin kunta vuonna 2018. Koulumme ovat Liikkuvia kouluja. Asikkalan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Koulukuja, 17200 Vääksy
Asikkalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb