Skip to main content
test
Henkilökohtainen/ryhmäavustaja - Euran kunta

Euran kunta hakee varhaiskasvatuksen vastuualueelle päiväkoti Euranrinkilään lapsen henkilökohtaisia/ryhmäavustajia. Työsuhteet ovat ajalle 1.8.2022-31.7.2023 tai 10.8.2022-2.6.2023. Työaika 20-38,25h/vko.

Työaka kaikilla henkilökohtaisilla avustajilla on 38,25 h/vk.

Yhtä avustajaa haetaan ajalle 1.8. - 31.12.2022 ja muita ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023

Lupaamme sinulle motivoituneita työkavereita sekä päivitetyn varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetussuunnitelman mukaista varhaiskasvatusta/esiopetusta, jossa toimintakulttuurin kehittäminen on keskeistä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen kivijalkana arvostamme kasvattajan ja lapsen välistä hyvää ja lämmintä vuorovaikutusta, työyhteisön yhteisesti sovittua arvopohjaa sekä pedagogista työotetta.

Avustajapalvelua saavalle lapselle laaditaan lisäksi avustamisen suunnitelma yhteistyössä varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa, johon sitoutuu avustajan lisäksi koko ryhmän henkilöstö.

Lapsen henkilökohtaisen/ryhmäavustajan peruspalkka Eurassa on 1967,21€/kk.
Eduksi katsotaan alan työkokemus ja/tai kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävien täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Pauliina Henriksson (pauliina.henriksson@eura.fi)

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Satakunnankatu 12, 27510 Eura
Euran kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb