Henkilökohtaisen avustajan sijaisuudet - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Henkilökohtaisen avustajan sijaisuudet

Henkilökohtaisen avustajan työnantajat hakevat avustajia akuutteihin sijaisuuksiin. Työtarjous lähetetään yleensä tekstiviestillä, työhön meno lyhyellä varoajalla.

Työhön kuuluu avustaa vammaista henkilöä arjen asioissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinnissa ja harrastuksissa.

Työ on kokoaikaista tai osa-aikaista päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Työnantajana toimii vammainen henkilö, joka määrittelee työajan avuntarpeensa mukaan. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä.

Huomioimme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä. Koulutus ei ole välttämätön.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus www.kuntarekry.fi -osoitteessa.
Kuntarekryn etusivulta löytyy avoimet työpaikat -palkki. Kirjoita ensimmäiseen hakukenttään "avustajien tehtävät" ja toiseen tämän julkaisun tiedot eli "ESKOO-04-15-19". Näin saat jätettyä hakemuksesi sijaisuuksia varten.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa. Teknisistä syistä rekrytoiva yksikkö ja työnantaja kohdassa lukee Eskoo.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Opus Eskoo
Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo
Eskoontie 47
60280 Seinäjoki
opus@eskoo.fi

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Opus Eskoo
Osoite: 60280 Seinäjoki

Opus Eskoo on henkilökohtaisen avun keskus, joka auttaa työnantajia ja avustajia rekrytoinnissa ja työsuhdeasioissa sekä perehdyttää henkilökohtaisen avun ideologiaan. Työnantajana toimii aina yksityinen henkilö, avustettava itse.
Opus Eskoo toimii seuraavien paikkakuntien alueella:
Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri, Laihia.

Tutustu työnantajaan