Skip to main content
test
Henkilökohtaisten avustajien sijaisuudet - Itä-Savon sairaanhoitopiiri

Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviin kuuluu vaikeavammaisen henkilön avustaminen päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella. Työ voi olla osa-, tai kokoaikatyötä viikon kaikkina päivinä avustettavan tarpeen mukaan.

Haemme luotettavia, reippaita ja oma-aloitteisia henkilökohtaisia avustajia eripituisiin sijaisuuksiin. Myös joustavuus ja hyvät sosiaaliset taidot katsotaan eduksi. Sijaisuuksia on tarjolla Savonlinnassa, Savonrannalla, Kerimäellä ja Punkaharjulla.

Avustaja on työsuhteessa avustettavaan, sijaispalkanmaksajana on Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky. Työsuhteissa noudatetaan yleisiä työlainsäädännön määräyksiä. Avustajien perustuntipalkat määräytyvät työn vaativuuden mukaan.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriin Kuntarekryssä työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -painikkeesta.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja Avustajakeskuksen palveluohjaajilta:
Marko Sahlberg, palveluohjaaja, p.044 417 4164, marko.sahlberg@sosteri.fi
Hanne Hynninen, palveluohjaaja, p.044 417 4165, hanne.hynninen@sosteri.fi

Lisätietoja

Yksityiset työnantajat

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb